Att skrapa lotter via internet kan göra dig till miljonär

Det har blivit allt mer vanligare att personer köper skraplotter på webben. Flera är vi som älskar att skrapa lotter, testa vår lycka för en billig penning och hålla römmen om ekonomisk frihet levande. Samtliga kanske inte skrapar lotter i hopp om att kamma hem högsta vinsten, men det är helt klart något vi är många som drömmer om. Djupare fakta: Klickbar länk.

Triss är vår mest välkända skraplott, men på senare år har det dykt upp allt fler. Tialotten är idag även populär, man vinner inte lika rejäla summor, men insatssumman är å andra sidan också lägre. De flesta av oss kan klara sig utan en tia i veckan för att hålla drömmarna levande.

När man spelar trisslotter på klassiskt vis så köper man främst en lott eller två (eller fem!) hos sitt närliggande spelombud. Somliga skrapar lotterna på stående fot medan andra hellre suger på karamellen och i det närmaste genomför en ringa högtidlig procedur vid skrapningen. En del skrapar rutorna omsorgsfullt en för en till dess allt av det översta skrapskiktet är borta, andra skrapar fram siffrorna i ett kör för att så fort som möjligt få reda på om man har fått en vinstlott alternativt en nitlott.

När man handlar sin skraplott på nätet så missar man själva skrapandet, datorn gör jobbet åt en. Men man kan fortfarande välja hur man vill skrapa fram sina rutor – en och en, eller allting på en gång. Man slipper också sitta och titta igenom sina rutor för att märka en eventuell vinst, datorn meddelar en ifall man vann.

Man kan handla skraplotter online genom ett flertal spelsajter, t ex svenskaspel.se (här hittar man t ex Triss skrap), svenskalotter.com samt lyckoskrapet.com. Det finns hur många skilda sorters skraplotter som helst och man gör klokt i att kolla vinstodds, vinstplan och – såklart – lottpris innan man har för avsikt att spela skraplotter online.

När man drömmer om ett liv i frånvaro av ekonomisk kamp så är det lätt hänt att man skapar sig en rutin att skrapa lotter. Är man en aning old school så kanske man tycker om ritualen att gå ner till spelombuden en bestämd veckodag och inhandla ett förutbestämt antal skraplotter. Man genomför sin skrapningsritual – hur den än ser ut – och önskar att det en vacker dag kommer att bidra till högsta vinsten, eller åtminstone hyfsat mycket pengar.

För modernare personer är det smidigt att ha tillgång till sin skraplott online, man loggar in på sitt spelkonto och köper sina lotter där, man slipper lämna hemmet och i fall att man vinner så har man redan organiserat för sig beträffande utbetalningar osv.

När det handlar om vilken variant av spelande som helst så är det angeläget att man har koll på sig själv, att lägga ut småsummor på lotter samt betting verkar harmlöst, men om speldjävulen får ett grepp om en så blir småsummor snabbt stora summor och den onda cirkel uppstår när man hela tiden tänker att det är just nästa lott eller spelrunda som innehåller storvinsten. Många hamnar i spelfällan och får svåra problem – både ur ett ekonomiskt samt psykologiskt perspektiv – med att ta sig ur beroendet.

Att inhandla en skraplott online stundtals är självklart ingen fara och att ha en avlagd spelsumma per vecka är en bra idé för att hålla koll på sina spelutgifter.