ComeOn.com får Guinness tidernas rekord för jordens igenom tiderna största jackpott- utbetalning

Spelbolaget ComeOn (ett av få bolag rekomenderat av Gert Gambell) har blivit tilldelade ett världsrekord av världsberömda Guinness Rekordbok för att ha betalat ut världens igenom tiderna största jackpott på en spelautomat på nätet. Den lyckliga vinnaren är en ung manlig skolelev som fick 109 miljoner kronor. Under den officiella rekordnoteringen i Guinness Rekordbok finns följande att läsa: “Den största jackpottutbetalningen på en spelautomat online på webben är 109 miljoner kronor och vanns av en lirare på ComeOn på spel “Mega Fortune“, . Vinsten betalades ut till en anonym norsk den 24 september 2011.”

När vinnaren, som är från byn Hordaland i Norge, kontaktades berättade han att han kom bo efter en utekväll, såg på en film samt spelade ett litet antal spel på ComeOn.com eftersom han inte kunde sova. Beslutet att spela på nätet gjorde honom 109 miljoner kronor rikare. Inte heller det hjälpte honom att falla i sömn, samt han medgav att han höll sig alert till kl 06.00 på morgonen på grund av chocken. Vad beträffar den skyhöga prissumman ger den unge gubben följande inlägg, “Jag behöver coola ner jag främst, innan jag ens kan börja tänka på vad jag skall göra med pengarna!”

Spelet som gav honom storvinsten har det passande namnet “Mega Fortune”, en spelautomat som kan ge jättelika jackpottar.

Henrik Persson, ComeOns Direktör, sa att oxå om han aldrig förväntade sig att hans företag skulle hamna i Guinness Rekordbok, kan han inte tänka sig ett bättre rekord att bliva belönad för. Han sa, “Att slå rekord genom en stor utbetalning till en spelare är det bästa sättet att visa människor att du inte bara kan inbringa storvinsten på ComeOn.com, utan att det även sammanfattar vad ComeOn handlar om. Vi tittar på till så att besökarna som vinner gör det på riktigt. Det är absolut vad som får dem att anlända tillbaka till våra spel.”

Samtidigt berättar chefen för ComeOn.com, Huw Thomas, att även om det kom som en liten chock också för honom att slå ett Guinness-världsrekord, så var det inte helt oförhappandes. Han sa, “Att alstra vinnare är absolut vad ComeOn.com handlar om. Att bli belönad av Guinness Rekordbok är en hyllning till sajten i sig samt en rejäl godkännandestämpel på att vi har de största jackpottarna online på nätet samt garanterar utbetalningar – oavsett hur stora de är!”