Bjud på sockerdricka då det blir dags för släktkalas

När det blir kalas för familjen så kommer det kanske stora och små människor. Då är det viktigt att det finns drycker som passar alla. En dryck som kommer väl till pass för flera saker är sockerdricka. Servera det till barnen.

Sockerdricka kan aldrig slå fel

sockerfri

Sockerdricka är det naturliga valet för läsk. En smak av Sverige helt enkelt. LäskEN smakar inte riktigt på samma sätt idag som den gjorde än gång i tiden.

Vuxna som barn gillar den. Den är enkel att tycka om. Vissa flaskvarianter kan vara söta. Om du gör en egen sockerdricka så kan du smaksätta den som du vill.

Prova Aromhusets läskkoncentrat som innehåller 80 % mindre socker. Prova också Aromhusets egen serie. Allt finns hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Läsk istället för koncentrat

Nu kan du göra egen sockerdricka. Det enda som behövs är rätt essenser. Det är bra om du vill justera sötman. Det kan också sitta fint då du ska använda sockerdrickan till ett bål.

Sockerdricka smakar päron och citron. Under förra seklet var det Saturnus som hade ledartröjan gällande hur sockerdricka skulle smaka. Den används idag i Aromhusets sockerdricka läskkoncentrat

I bålet så vill du inte att läsken ska ta överhanden. En lösning kan vara att använda mindre koncentrat. Det resterande är inga konstigheter. Inga barn ska dricka bål med alkohol i.

Dricker du mycket mineralvatten?

Det finns ju dem som struntar i sockerdrickan då vi ska minska sockerkonsumtionen. Det måste inte vara så.

Om det är smakerna som du gillar kan du köpa Aromhusets smaker.

Aromhuset motto är “som det skall smaka” och de är idag bäst på läskkoncentrat.

Vatten med smak är som köps i affär är ofarligt. Läskkoncentrat Socker behöver heller inte vara farligt. Det hela beror på hur ofta du får i dig sockret och hur mycket. De som kör på en sockerfri diet länge blir ofta bättre på att känna smak och då blir smakessenser ett välkommet inslag.

Så serverar du bäst

Det handlar om presentation. Det är klart att den läsk som du gör hemma inte ser så proffsig ut som den som säljs i en butik. Smaken behöver det inte vara fel på. Ett sätt som blir bra är att servera i individuella glas.

Om du vill kan du servera från en kana, men det ser kanske inte så bra ut? Prova och anpassa vartefter. Var inte rädd för att garnera.

Skär ner en bit extra citron. Det är bara fantasin, och smaken, som sätter gränserna. Det mesta kommer att uppfattas som fräscht tillsammans med den klassiska sockerdrickasmaken så våga testa dig fram.