Dessa är symtomen för smittats av coronavirus

coronavirus behöver inte nödvändigtvis ge några symtom. coronavirus har blivit ett nytt ord som alla känner till. Barn som smittas av coronavirus kan smitta vuxna.

Ny forskning har visat att djur kan smittan människan. Man måste inte krångla till det. Din hund kan exempelvis vara smittad och föra viruset vidare till dig.

bakterier

Efter mötet kanske du också får en blöt puss av jycken och då kan smittan vara ett faktum. Nu är du en smittbärare. Corona skiljer sig en hel del från influensa.

Influensa är en välkänd virussjukdom. Med cononavirus rör det sig om upp till två veckor och flera dagar på objekt. Det är lätt att smitta även om man vidtag åtgärder.

Vet du om du har smittats av coronavirus?

Vi lär oss mer om symtomen för var dag. Många får en torr hosta. Uppvisar du några av dessa symtom så kan du mycket väl vara smittad. Beroende på hur allvarliga symtomen är kan du antingen stanna hemma eller söka hjälp på sjukhus.

Ibland kan man tro att man har influensa istället. Det är vanligt med huvudverk. Man kan också bli trött. Vid andningsbesvär ska du söka hjälp. Man får inte vänta för länge.

Ingen reagerar lika på coronavirus

Vi tycks reagera olika på coronavirus. Befolkningen i USA uppvisar delvis andra symtom. I Sverige verkar vi ha klarat oss ifrån det.

Man vet inte hur man kommer att reagera när man smittas av det nya viruset. En del blir svårt sjuka och upplever det som en otroligt jobbig influensa medan andra kanske bara får lite ont i halsen.

Behöver du testa dig för att se om du har viruset?

Har du flera symtom så kanske du måste testa dig. Testar du dig så kan du kanske få cononavirus bekräftat och vidta rätt åtgärder. Då vet du i alla fall hur det ligger till.

Det beror på hur din levnadssituation ser ut. Se till att inte umgås så mycket med andra när du är sjuk. När symtomen väl är borta anses det återigen säkert att ge sig ut bland folk igen.

Den som är smittad måste vila. Många åter C-vitamin för att hjälpa immunförsvaret. Du kan öka dosen till 5 gram C-vitamin om dagen om du blir smittad.

Många i USA har börjat att konsumera kolloidalt silver flera gånger om dagen för att försöka att bekämpa corona. bakteriedödande Det säljs fortfarande i Sverige men får inte marknadsföras som ett kosttillskott längre.

Kolloidalt silver kan användas för att spraya grönsaker och frukt från affären och låta självtorka. Medlet dödar alla virus. Många uppskattar fabrikaten IONplus och Holistic.