Det har aldrig varit enklare att ta bort ta bort dålig lukt

Under vintertid är det många som får fotsvett. Det kan även fortgå på sommaren.

Men du ska inte skämmas för fötter som luktar fotsvett, det här är trots allt en del av livet. Om du vill göra något åt illaluktande skor så kan du testa att ta bort dålig lukt med en spray som är till just för detta. Ingen mer dålig lukt alltså.

ta

allt-fraktfritt.se harhar 2 sprayer i sortimentet. Luktstopparen som den ena varianten heter är så kraftfull att den kan användas som deo. Upp till 12 timmars skydd.

Ju äldre skorna är desto svårare

Vissa skor är det bättre att kasta. Men du kan försöka att behandla dem med luktborttagare. Men oftast är det nog ingen större ide.

När skor blir så gamla att de inte längre har sin ursprungliga färg så är det dags att skaffa nya. Allt kan inte återvinnas. Även skor. Använd bara sprayen på skor som du tycker det är värt att rädda.

Nu kan du enkelt ta bort dålig lukt

Det finns spray för de flesta användningsområden. Alla är inte hälsosamma. Luktstopparen är att lita på. Du kommer inte att skada varken dig, eller dina skor.

För bästa effekt påförs sprayen direkt i skon. Du sprayar ett enkelt lager. Mer behövs inte. Vänta en stund innan du använder skorna igen så att sprayen kan verka. Sedan känner du ingen svettlukt mer.

Därför stannar lukten kvar

Om du försökt att ta bort dålig lukt men inte lyckats kan det bero på någonting annat. Ta en titt på vilken typ av strumpor du använder dig av. Bomullsstrumpor har oftast ingen lukt.

Tänk på att ofta byta strumpor. Det är inte att rekommendera att använda samma par mer än ett dygn. spraya dän fotsvett från skor Om man byter oftare så är ju chansen mindre att det luktar. Om du kan byta två gånger per dag så kan det vara ett bra sätt att motverka svettlukten på.

Men glöm inte bort dina fötter. Tvättar du fina fötter också då du duschar? Vid stora besvär kan man spraya Luktstopparen direkt på fötterna och låta torka.

Det är ju ingen vits med att bara behandla skorna men inte fötterna.