Du vet sannolikt att grape tonic används för att spä ut drinkar?

Du glömde att införskaffa alla ingredienserna till festen och gästerna står redan här. Du måste inte hälla i vodka i alla hast. Med din Sodastream kan du göra fantastiska drinkar.

Blanda drinkar med grape tonic och din Sodastream läskmaskin

Sodastream kan göra groggvirke men du måste ha alla ingredienser med i blandningen. Det måste lösas tidigt. Vänta inte tills sista dagen.

grape

Använd spännande smakessenser för att göra annorlunda och otippade drinkar. Du kan få ihop riktigt goda smaker. Allt du behöver är maskinen som ger dig bubbelvatten och så kan du göra egen läsk.

Ha maskinen på stand-by. Hör med gästerna vad de vill dricka. Det är säkert någon som vill ha grape tonic. Lev upp till förväntningarna utan att ha kylen full.

Indian Tonic är god att blanda i gin. Indian Tonic smakar väldigt starkt men för att ta udden av det kan man blanda i lite sockerdricka.

Ha alternativ för barnen

Det finns barn som också gillar smaken av grape tonic och det är klart att du kan göra alkoholfria groggar. De passar alla som inte vill dricka alkohol.

Du kan göra din egen julmust om du har en läskmaskin. Om du har en massa olika läskkoncentrat hemma så är det bara att fråga vad som önskas. Om du använder en Sodastream och essenser får du läsk som innehåller mindre socker.

allt-fraktfritt.se säljer många av Aromhusets produkter. Aromhuset har varit med i branschen sedan 80-talet.

Om du har ett lager kolsyra hemma är du alltid förberedd. Så fort man behöver kolsyran är den slut. Sodastream är störst på kolsyra vilket har det goda med sig att AGA och Vikingsoda ofta kör kampanjer och säljer väldigt billigt. Ofta på Rusta och ÖB.

Om du vill kan du även seriekoppla maskinerna med särskilda kopplingar. Då slipper man byta kolsyreflaska så ofta och det blir ännu billigare.

Våga experimentera

Genom att experimentera och prova nya smaker blir du mer smaksäker och känner vad som fungerar. Du kan kombinera lite som du vill. Efter en tid blir du mer smaksäker. Det finns förstås också tips online från andra som använder läskmaskinen för att göra groggvirke.

Olika sprit passar olika bra med olika smak. Du kan även mixa vin. En del tycker att det är trevligt med lite mousserande effekt så det är inte helt dumt att blanda vinet med lite bubbelvatten.

Bål och läskmaskiner går bra ihop. Det kan du skapa på ett så kreativt och roligt sätt med dina essenser. Du får rätt färg och en perfekt smak. gin och grape tonic Med maskinen till hjälp fyller du snabbt på där det är tomt. Du kör bara en ny vända med läskmaskinen med önskad smak.

Du står fri från butikerna och deras sortiment. Så fort du ska ha fest är det bara att ta fram essenserna. Groggen kan flöda fritt. Du kommer att ha virket som krävs för att alla ska bli glada och nöjda.