För högst gastkramning spela på skraplotter online

Det är blott knappt 40 år sedan de första skraplotterna skapades – fast då på ark.

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under ledning av forskaren John Koza samt Daniel Bower tillverka den första datorgenererade skraplotten. Det gäller ju att ha en matematisk formel som bas för att alstra skraplotterna så att de går med vinst – men ännu är attraktiva samt spännande. Hur många är det inte som pustat ut efter skrap samt sagt ”Jag hade två rutor med en miljon kronor, så nära”?

Enkla skraplotter online kräver att spelaren matchar tre (alternativt varierande mängd) av samma vinstsummor.

De åtråvärda beloppen ligger dolda på lotten under ett plastskikt, som är mer som gummi samt detta måste skrapas bort. Skraplotter av papper har sina begränsningar ganska finns standardvarianterna; Trisslott, trissen, stor triss, bingolotter och så vidare.

Men om man vill ha riktig spänning, bättre chans att vinna, snyggare layout samt kunna välja bland hundratals varianter av spel, då finns det bara ett val kvar – samt det är att

Spela på skraplotter på webben

Grundprincipen är samma som för skraplotter av papper, skrapa tills du hittar tre stycken rutor/fält med samma summa samt du har vunnit detta. Klicka Här för mer info

Numera har gamla tiders skraplotter samma möjlighet att vinna 1, 2 alternativt enda upp till 10 gånger denna avans när man skrapar en liten extraruta.

Men tro inte att dina chanser att vinna mer pengar har ökat blott för att denna fyrkant finns, eller som det också lanseras marknadsförs alltemellanåt att det inte är bara 3 x 3 rutor utan 4 x3 rutor. Det är fortfarande ett datorprogram som räknar ut hur beloppen skall fördelas på alla skraplotter som trycks.

Så finns ju den nervknipande nervkittlande varianten med klöver samt TV- skärm – vinn massor av pengar i en massa år, det är väl den som alla siktar på, att få stå i en TV- studio samt (igen) få skrapa ihop en smärre förmögenhet.

När du lirar skraplotter online på internet så har du som sagt hundratals spel att välja mellan, med större vinstchanser samt ett litet antal extra spännande funktioner.

· Skraplotter på papper får du aldrig satsa avgiftsfri för att experimentera på alternativt lära dej.
· Här har du chansen att vinna upp till 10 miljoner med 55 500 kronor i månaden alternativt 2 500 000 kronor direkt samt
· Pengarna finns på ditt konto omedelbart
· Om du får avans kan du chansa på vinstfördubblaren !
· Så kan du för att dra ut på spänningen skrapa en ruta i taget alternativt
· Välja Skrapa alla samt då sköter burken detta åt dej (om du har bråttom att vinna)

Ett av mina favoritbolag när det gäller att spela skraplotter online är ComeOn. Höga vinster, roliga spel, garanterat inga problem när man vinner och de har utmärkta hjälpfunktioner online på internet om jag blir osäker någon gång på hurdan ett spel funkar. ComeOn har till och med en online på nätet chat (som sägs) vara öppen dygnet runt. Så, vad väntar du på? Surfa in på en spelportal, välj ”Spela på skoj” för då är det gratis och sätt igång och skrapa.