Fort, jag behöver en ryggspruta, finns den att köpa på internet?

Här har jag ränt fram samt tillbaka med en vattenkanna. Antagligen har det sett lite smålöjligt när jag på en stege försökt att vattna väggen eller försökt få taket att växa.
Mera vanligt önskar jag medan jag vattnat våra buskar, om än ej helt Acceptabelt.

Men nu vill jag ha tag i en ryggspruta, med manuell pump eller om priset är vettigt en eldriven – men var hittar man bra ryggsprutor att beställa på nätet?

Alla bensinmack, varuhus äger drällvis utav elektriska högtryckstvättar som nuförtiden verkar hava blivit slit-och-släng produkter med sina låga priser.
Men när man som vi äger en liten sommarstuga, nära nog enbart en kolonilott, där styrelsen för området sedan många år bestämt att det ska vara “sladdlöst”.

Jag har tre, alternativt egentligen blott ett par favoritprodukter som jag använder ganska ofta – alternativt i lillstugan, blott en om jag ska vara detaljerad.
När vi köpte stugan så var det mesta inte i synnerhet bra skött, antagligen hade de tidigare ägarna tröttnat på att underhålla husen och tomten.

Det var mycket grönt, men ej alltid där det skulle vara. Taket, staketet, väggarna, gångarna, dammen, vindskyddet, hammockens dynor samt tak samt även en hel del buskar var gröna där de inte borde vara det.

Hemma så sköter jag villans hustak med och norrvägg med Fulstopp – som tar dän husets mossa och alger(om det blivit något en smula). När ytorna är rena sprayar jag med Tvärstopp så håller dom sig i många år utan mer insatser från min sida. Där har jag en Kärcher, så det går fort samt enkelt.

På grund av detta skriver jag att det blott egentligen finns en gunstling i lillstugan, för Ful- samt Tvärstopp kommer inte fram så ofta.

Men det gör min absoluta favorit i sommarstugan; Bensalkonklorid.

Billig och mycket verkningsfull alg- påväxt- bakterie- virusdödare. Det är nästan som på TV- reklam där de fuskar medan de visar hurdan effektivt något finns.

Jag “vattnar” växter, buskar, den lilla vattendammen (som inte äger några fiskar längre), jorden som är fuktig samt på samma fason som en del av gångplattorna ligger i ständig skugga, ringsvamparna – överallt där det dyker opp mikroväxt av något slag håller jag rent med Bensaltensid.

Det kostar oss nästan ingenting för flaskan jag handlar innehåller en 50% lösning som blandas ner åt bara 32 ggr. 1 liter späds ut till 32 liter – det varar i åratal.