Glycerin fixar biffen

Undrar du vad glycerin är?Du har säkert läst om det online. Glycerinet kan användas på många olika sätt då det är en alkohol. Den som dricker vin känner säkert till Glycerin (Glycerol) då det är en beståndsdel i vin som ger fyllighet.

Man har upptäckt att glycerol kan ha viss effekt på musklerna vid träning, därför har fitness-branschen börjat med detta. Men det är inte bara muskelknuttar som är intresserade av vegetabilisk glycerin.

Du kan med fördel använda glycerol i din vardag

Den glycerol apoteket säljer är säker att använda men man får förstås inte så mycket. Du kan köpa glycerol online också.se eller allt-fraktfritt.De pressar priserna. Men kom ihåg köp endast glycerin som är godkända.

Glycerol användning är varierad så man kan använda tuben eller burken som man har köpt till flera olika saker.

Du kan till och med få bort fläckar med glycerin. glycerin pris Gör så här: Applicera glycerinet på fläcken någon stund innan du ska tvätta plagget. Det rekommenderas att du behandlar några timmar innan.

Ämnet fungerar också väldigt bra som hobbyaktivitet. Det är enkelt att exempelvis bygga olika föremål. Många minns säkert barndomen där man blåste såpbubblor, om du blandar i glycerinet får du större bubblor. Det gör susen!

Ett helt naturligt ämne som man ska använda på varsamt sätt

Du vet väl att glycerinet finns naturligt hos oss människor. Det binder vatten på ett bra sätt.

Man kan kombinera glycerin med andra tillskott också, men var försiktig. Vissa hälsorisker har rapporterats. Det är ingen större fara att köpa glycerolen produkter.

Läs noga på glycerol-förpackningen om det går att äta. Köp endast produkter som är säkra att äta och inte skadliga.

Hemmagjord hudvård som fungerar

såpbubblor

Om du gillar hudvård så kan du använda glycerin för att göra egna produkter. Det finns de som menar att man inte behöver köpa dyra krämer då man helt enkelt kan smeta glycerolen i ansiktet. Det här kan ju vara värt att testa och om det inte skulle fungera så som man tänkt sig så är det bara att låta det som blev kvar fungera som fläckborttagningsmedel!