Gör dina egna såpbubblor med glycerol och vanligt diskmedel

Du kan få till bubblorna snabbt och lätt. Se till att ha glycerol, diskmedel, vatten och lite socker hemma för att göra bubblor. Då har man det som krävs.

Såpbubblor engagerar både stora och små.

Inga många skulle tacka nej till såpbubblor. Det finns bra recept såpbubblor online men man kan lätt mixtra fram den perfekta lösningen med glycerin, vatten och diskmedel.

Vill man så kan man ha i socker också. Man kan få riktigt stora bubblor och billigt blir det ju också.

Ska man glycerin köpa online eller i vanlig butik?

Om man vill så kan man ju köpa direkt i handeln. Det behövs en speciell sort för att göra fina bubblor.

Du tjänar på att handla på webben. allt-fraktfritt.Allt-frakfritt har det mesta. Köpa glycerol Det här är ju något som man kan vilja göra många gånger under våren, sommaren och hösten så det är inte så tokigt att ha en stor glycerinflaska hemma.

Är glycerin säkert?

glycerinolja

Kan jag leka med flytande tvål i badkaret? Ja, det funkar fint. Det är samma sak med glycerinet. Man ska ju inte äta det. Överallt finns ju glycerin.

Det är inte farligt. Precis som att du låter dina barn tvätta sig med vanliga duschkrämer så kan du låta de leka med de hemmagjorda bubblorna.

Hur får man de stora bubblorna?

För det första måste man ha rätt verktyg. Att göra en ram av pinnar och snören är en bruklig sed. Om du vill fördjupa dig kan du göra det online.

Man kan också göra flera verktyg på en gång. Utomhus är det bäst.