Gör god sockerfri läsk med din egen läskmaskin

När du vill undvika det vita sockret så kan det vara svårt att hitta alternativ till det som normalt sett gör dig så glad. Bara för att du vet att godis och läsk inte är så bra för dig så betyder det ju inte att du inte längre vill ha något alls. Men det finns en lösning.

Även med sockerfri läsk kan du uppleva det söta. Det finns produkter som du kan välja. Om du har en läskmaskin kan du ordna den läsk som du själv vill ha.

Med en läskmaskin gör du hur mycket sockerfri läsk du vill

Det är inte svårt att göra hemma läsk med en läskmaskin som Sodastream. Använd den en gång och upplev hur enkelt det är. Du kan köpa mängder av koncentrat.

smaker

Det är enkelt att göra eget bordsvatten. Läsk är en annan sak. Smaksatt vatten förhöjer tillvaron.

Det är så enkelt att dina barn kan göra det. Det är bra för hälsan. Det blir en rutin att göra läsk hemma.

Testa något nytt

Om du vill ha sockerfri läsk finns det ett koncentrat för det också. Det kan vara lite trixigt att hitta rätt bland alla smaker.

Essenserna är billiga vilket gör att du har råd att köpa fler. Överlägset bästa märket är Aromhuset och det finns on-line på ALLT-FRAKTFRITT.SE

Du får en läsk helt utan socker och till lågt pris. Dessutom så kommer den alltid att vara fräsch. Läsk som du köper i affären håller inte länge. Men med en läskmaskin blir allt rätt.

Du gör och dricker läsken nygjord. sockerfria läskkoncentrat Du kan alltså laga middagen eller ställa fram tårtan och nötter för att genast servera färsk läsk utan socker till sällskapet. Alla får den smak som de vill ha!

Mildare dryck med mindre koncentrat

Något som kan vara bra att tänka på är att du med egen läsk får större frihet vad gäller smak. Essensen har sin smak men du kan spä ut den för att få en mildare smak.

En stark drinkmix kan exempelvis vara Indian Tonic. För att ta av hettan lite kan du ha i Sockerdricka.

Med Indian Tonic läskkoncentrat får du Indian Tonic som läsk. Det är en väldigt läskande läsk. Ta dina smaklökar på ett riktigt äventyr med naturliga smaker.

Fyll på där hemma.

Du vill ju inte att den SOCKERFRIA LÄSKEN tar slut. Det är en bra idé att ha några smaker redo. Det kommer att ta dig genom dagen. Om du skippar sockret blir du mycket gladare.