Hembryggning.se är en nyöppnad och fraktfri trevlig webshop med enormt kvalitessortiment från Gert Strand AB

Det svenska företaget Gert Strand AB presenterar en fraktfri bryggbutik med sveriges största varusortiment för hembryggning samt gör vinbryggning på ett smartare sätt: http://hembryggning.se

Med målet att föra de bästa varorna, den högsta kvaliteten och 35 års samlad kunskap startas nu webbutiken hembryggning.se och erbjuder hembryggare den unika produktkvalitet som förut sålts enbart till bryggeri nu i konsumentförpackning.

I varusortimentet erbjuds bl.a. Prestige sprit- och liköressenser, Turbojäst, Aktivt Kol, mätinstrument och Ingredienser för hemtillverkning av drycker. Med egen produktutveckling och produktion tillverkas över 200 olika essenser som ger Prestige essenserna en unik ställning för smaksättning av sprit och likör. Den enklaste essensen innehåller 8 substanser och de mer avancerade betydligt fler komponenter.

Turbojäst utvecklades ursprungligen av Gert Strand och benämndes i starten av 80-talet för Superjästen. Under lång tid var Superjästen den bästa jästen på marknaden men Gert Strands produktarbete malde på och i slutet av 1990-talet ersattes Superjästen av den nyutvecklade renjäsande Turbojästen som idag tillhandahålls i olika s.k. Turbos med olika egenskaper, alla i toppklass. Turbojästen är den samma som säljs till spritindustrin på distillery-yeast.com – men i konsumentpack.

Hembryggning.se erbjuder konsumentförpackat Aktivt kol av optimal kvalitet som ger det bästa resultatet. En stor del av den kunskap som idag finns om aktivt kol kommer från Gert Strand och i butiken finns därför flera olika typer av aktivt kol för att tillgodose de stora kvalitetskrav kunderna ställer. De aktiva kolen är utvalda av Gert Strand AB och allt aktivt kol batch-testas med en egenutvecklad kvalitetsäkringsmetod innan förpackning sker.

Från världsledande tyska företaget Widder tillverkar hembryggning.se alkoholmätare, oechslevikter, olika typer av termometrar och mätglas i laboratoriekvalitet. För de som inte vill ha den absolut högsta kvaliteten erbjuder webshoppen också de billigare glasinstrumenten från Kina.

Hembryggning.se har ett brett varusortiment som tillfredsställer även den mest krävande hembryggare. I butiken finns all utrustning som plast- och jäshinkar, kranar för fat och dunkar, doppvärmare, vinfiltreringsapparater och alla saker som behövs för hembryggning.

I varusortimentet finns också många läskkoncentrat (4 cl till 1 liter läsk är doseringen) med mindre socker, eller inget socker alls, men med samma sötma som vanlig läsk.

Det säljs även bordsvatten- kaffe- och vispgräddearomer – allt för den goda smaken skull. Hembryggning.se är den kompletta butiken med bra produkter för krävande hembryggare.

Produkterna finns i nya www.hembryggning.se butiken och levererar direkt till konsument. Under en begränsad tid levereras alla beställningar fraktfritt inom Sverige.

För ytterligare fakta:
Thomas Ström
Epost: thomas (snabela) gertstrand.se
Tel 040-620 21 86
Fax 040-18 30 25
www.gertstrand.se