Kan jag bli av med coronavirus?

Produkter mot coronavirus är eftertraktade just nu. Du kan ta till några enkla lösningar. Det hela börjar med smart handtvätt.

Så enkelt är det!

Det har länge pratats om vikten av proper handtvätt för att klara sig från att bli smittad av coronavirus. Använd gärna en antibakteriell tvål. Antiseptisk tvål kommer inte att desinficera på rätt sätt om du sköljer bort den för snabbt.

Använd både antibakteriell tvål och spray för bästa resultat. 20 sekunder är minst tid som du ska tvätta händerna. Sedan spolar du händerna. Den bakteriedödande tvålen ersätter handspriten.

Tänk på att du efter handdesinfektion inte ska torka dina händer på en smutsig handduk. Många väljer att köpa engångsservetter för att hålla koll på renligheten. Du bestämmer själv vad du ska använda.

Coronavirus kan även finnas på jobbet

Alla ytor som du använder måste vara fria från bakterier. Du kan ju ha tvättat dina händer noggrant för att sedan på en gång få virus på dem från ett handtag. På jobbet kan det vara viktigt att hålla rent.

Coronavirus kan överleva på ytor i flera dagars tid. Det räcker inte bara med en natt. Många blir hjälpta av en antibakteriell spray för ytdesinfektion. Så lätt är det.

handsprit

På så sätt håller du ytorna rena. Många använder sprayen på frukt. Dessa är bättre produkter mot coronavirus.

Var eftertänksam

C-vitamin har bevisat goda effekter på vårt immunförsvar. Är billigare i pulverform.
Ett gram per dag räcker för de flesta. Medlet börjar dock verka tidigare. En del kan rekommendera 6 gram per dag om man blir smittad.

Sverige får inte längre sälja kolloidalt silver som kosttillskott, men det problemet har man inte i USA. pandemi Man vet inte om det fungerar. Annika Dahlkvist har en egen blogg där hon skriver om preparatet.
Du kan spraya kolloidalt silver på grönsaker och frukt. Viruset dör. De som köper IONplus tycker att det fungerar.

Anders Tegnell uppträder i TV och berättar ständigt hur bra allting är och ger goda råd och framstår som en superexpert. Landets skolor får allt svårare att följa de utfärdade rekommendationerna. Det är bäst om du kan hosta i armhålan.
Nu vet man att coronaviruset kan leva mycket länge. Anders Tegnell har känt till det under flera år. Näsdukar och servetter är bra att ha. Detta är bara ett exempel, var kritisk och bedöm om det är rimligt. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Du kan läsa mer på https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/.

Det finns mängder av produkter mot coronavirus. Använd gärna handskar när du är ute. Vissa produkter är inte virustäta. Rör inte vid ansiktet. Det är så som coronavirus kommer in.

Ansiktsmasker kan också vara bra men bara om de är professionella av klass 3. Det skydd som man kan köpa i handeln skyddar inte mot coronavirus. Det betyder att du lika gärna kan vira en scarf runt ansiktet eller helt låta bli.

Händerna är dina känselspröt. Om du använder en bra handdesinfektion så har du vunnit mycket. Komplettera bara med att tvätta händerna.