Kan man använda sig av askorbinsyra för att bleka håret?

Du kanske redan vet vad askorbinsyra är för någonting? Men kan man verkligen bleka håret så? Det går men man får bättre effekt med en kemisk blekning än med en askorbinsyra.

askorbinsyra

Var försiktig om du har känsligare hår

Om du ofta byter hårfärg så vet du att det sliter på håret. Om du är mitt emellan två hårfärgningar så kan du passa på att fylla på lagret av askorbinsyra genom att KÖPA det.

Färgningsmedel sliter mer på håret än vad askorbinsyra gör. Så även om det låter lite galet att bleka håret med c vitamin så kan det faktiskt vara en bra sak att göra då man vill undvika onödigt slitage.

När tonen blir grön

Det kan ju vara trist att få grönt hår. Det här kan bero på lite olika saker. Håret kan bli grönt av klor. Med lite askorbinsyra så kan du lösa det. Det återställer din naturliga hårfärg.

C-vitamin är bra för så många olika saker

Men det är inte bara håret som kan behandlas med askorbinsyran som ju i praktiken är samma sak som c vitamin. C-vitamin bidrar med mycket gott.

Hur kan jag använda c-vitamin? C-vitamin stärker immunförsvaret.

Produkten har ännu mer att erbjuda.

Vacker hy är en dröm för många

Man kan behandla hyn med c-vitamin också. Om du köper en förpackning askorbinsyra så kan du ta en knivsudd av denna och blanda med vatten för att sedan badda i ansiktet. Detta görs innan du smörjer in ansiktet. Resultatet blir att du får en välmående hy.

Allt-fraktfritt.se säljer det mesta.Askorbinsyra kan användas till det ena och det andra.

Vilka anledningar man har till att köpa askorbinsyra varierar. Det har många användningsområden. Askorbinsyra dosering Håret blir rätt färg och hyn håller en bra ton, allt med hjälp av c-vitamin. Alla bör testa detta.

Det är viktigt att askorbinsyran håller en bra nivå. Om du ser att den har blivit gulaktig så är det bara att kasta påsen eller burken och skaffa nytt. Den kostar inte mycket pengar.