Kan smaksatt kolsyrat vatten göra dig fet?

Samtliga innehar hört om att det är livsnödvändigt att få nog med vatten att inmundiga.

Människor kräver extensiv mängder återfuktande vätskor för att våra kroppsfunktioner skall fungera korrekt, men de mesta människor anser möjligheten att dra i sig mugg eller bägare efter bägare med totalt smaklöst vatten är jättejobbigt, speciellt är det så i de länder där vatten inte är någon bristvara som i Sverige.

Många folk vänder sej till mer dramatiska drycker, som bubbelvatten för att fullgöra sina rekommenderade muggar med vätska per dag.

Men stämmer ryktet om att ett överflöd att denna dryck inte är så hälsosamt som man skulle kunna ana?

Kan det antagligen till samt med framkalla viktökning?

Låt oss ta en titt på effekterna av Karboniseringen

Ja, ryktet om att karboniserat vatten minsann kan framkalla uppsvälldhet och viktökning är totalt lätt falskt, så man man vara totalt lugn och fortsätta dricka kryddad karboniserat bubbelvatten.

Att kolsyra är ofarligt.

Att lägga kolsyrade bubblor till vatten eller läsk, vari gasen infunderas i vätskan är ofarligt för människans ämnesomsättning.

Därjämte kan kolsyragasen verka helt tvärtom att man känner dej mätt och belåten fortare samt detta skulle faktiskt kunna tillföra dina ansträngningar att bantningen.

Men låt oss eftersöka den reella viktboven

Men medan kolsyrat vatten i sig är helt ofarligt samt möjligen bäst för din hälsa, dricker de större människor ej det i sin tvättad design.

Vanlig läsk innehar en avsevärd samt avskyvärd antal socker och kalorier.

Också lightläsk, med inget kalorier per portion innehåller potentiellt farliga aspartam sockersubstitut.

Det finns några smaksatta drycker som är en del bättre, man behöver totalt lätt själv kontrollera dryckens natriumhalt samt typ utav sötningsmedel för att avgöra om drycken kan vara ett hållbart val till den vanliga läsken.

För när fel tillsatser blandas i kolsyrade drycker, kan det orsaka verklig samt ganska kraftig viktökning.

Men visste man detta?

Coca Cola som är världens största tillverkare utav läskedrycker samt största märke i Sverige uppger på sin webbsida att deras läskedrycker består av lika mycket socker som chosefri fruktjuice.

Det kan verka missvisande, men är (givetvis listigt valt utav dem) för Livsmedelsverket fick ge dem rätt i att ren fruktjuice innehåller lika mycket socker som läsk.

Man uppskattar att en ask Coca Cola innehar kolhydrater som motsvarar cirka tio sockerbitar.

Skillnaden, som Coca Cola talar tyst om är apelsinjuice innehåller “goda” vitaminer och mineraler som fattas totalt i Coca Cola.

Dricker man 2, 5 dl juice av apelsin eller äpple, eller en flaska Mer, får man i sig analoga

7, 5 sockerbitar. Omräknat till 33 cl blir det 10 bitar. Detsamma gäller för ett bägare Oboy, hållbar utav mjölk samt 4 teskedar chokladpulver.

Också i kaffegrädde med tillsatser

En milkshake på McDonalds ger kolhydrater analog hela 19 sockerbitar!

En burk energidryck av märket Red Bull ger dej ej blott vingar, utan också åtta sockerbitar.

The Bottom Line

Om man nu önskar inmundiga kolsyrat mineralvatten för att njuta av dess roliga, brusande konsistens kan det vara en färdigt hälsosam bruk att krydda det med sockerfria aromer – som inte bildar någon viktökning.