Kryddad vatten, lite näringsmässiga information

Den ökade efterfrågan på smaksatt kolsyrat mineralvatten har varit rätt så briljant, den ökade efterfrågan beror utan tvekan delvis därför satsningen på en “friskare livsstil” och den misstro som flera har för kranvatten.


Klicka på bilden så kommer Du till allt-fraktfritt.com

Kryddad vatten – de näringsmässiga information med efterfrågan på den sundare livsstil som går labb i labb med det ökade intresset för vad vi i själva verket äter och dricker, de “näringsmässiga fakta” som är på etiketterna av födoämnen och drycker granskas som aldrig tidigare.

Men som man kan presentera dig, utan att tvinga i dig något av annorlunda smaksatta vatten som vi dricker, finns det ganska mycket att rapportera om.

Men tillverkarna vrider samt vänder på märkningsreglerna som gör att du missar flera av detaljerna i vad som finns i drycken på etiketten samt en del är det vad människor förväntar sig att se, även om de inte fullsatt ut förstår vad det hela innebär.

Ett av de mest frapperande exemplen är antagligen Coca Cola med sitt budskap att en burk Coca Cola har lika mycket socker som ett motsvarande bägare med apelsinjuice (cirka 10 bitar socker).

Att sedan Coca Cola saknar allt vad vitaminer samt mineraler som finns i fruktjuice väljer de att inte nämna något om.

Om man nu anser att 10 bitar socker låter mycket – som det är – så bese vad en Milkshake på MacDonalds har, motsvarande 16 bitar socker utav kolhydrater!

Flera samt fler inser vådan utav att stoppa i sig en mängd mer socker.

Läskedryckstillverkarna lanserar då istället lightdrycker som istället innehåller sötningsmedel av tveksamma hälsoskäl.

Smaksatt kolsyrat mineralvatten, vinner mer och mer mark som ersättare av de vanliga läskedryckerna.

Här i Sverige skall vi skatta oss i synnerhet lyckliga där vårt vanliga kranvatten kan vara renare än de flaskor med vatten som finns att handla i livsmedelshallarna.

Smaksatt vatten – ett hälsosammare alternativ samt med kravet på en sundare livsstil promenerar det ökade intresset för vad vi egentligen äter samt dricker.

Konsumenter tittar alltmer sin mat och dryckesval baserade på näringsinnehåll och den näringsmässiga informationen på etiketterna som aldrig tidigare.

Konsumenter är oxå mer medvetna om vikten av vattentillförsel som en del av en hälsosam livsstil.

Att hålla kroppen antagligen hydrerad förbättrar energinivåer, stöder till att dumpa toxiner från ditt system, samt hjälper till att hålla huden så den ser mer ungdomlig ut.

Vatten, i motsats till traditionella kolsyrade drycker, juice, kaffe etc är kalori utan samt innehar inga negativa egenskaper, men låt oss vara totalt ärliga, det kan vara en del trist.

Vatten som smaksatts med sockerfria aromer erbjuder alla fördelarna med rent vatten men med mer plus för att det smakar bra, och med så många intressanta och dramatisk smaker som finns tillgängliga idag är det alltid någon smak som kan tilfresställa även den mest blaserade utav provsmakare.

God smak, inga kalorier är ett absolut val för den hälsomedvetna konsumenten.