Lägg på Dej mer kroppsmassa med LCHF och all viktökning är fettfri

Undervikt kan vara lika jobbigt som fet

Det är inte alla som kämpar mot överflödiga kilon, ehuru detta problem totalt klart har fått mest observans genom åren. Underviktiga personer som inte går opp i vikt fastän de försöker, upplever samma dåliga självkänsla och otillräcklighet som överviktiga människor gör. Ofta handlar deras bekymmer om dålig aptit, en enormt engagerad livsstil alternativt någon design av åkomma. Mer info: På denna sajten

En överviktig människa hånar man sällan öppet, det är tabu att tjata på någon med stor övervikt om att äta mindre eller ta band på sig själv, för man känner till ju hur besvärligt det kan vara och att det kan ligga en stor mängd psykologiska hinder bakom. En underviktig människa är det dock i de flesta läger ok att ständigt driva på till större portioner, tätare avsikt eller dylikt. Att dessa uppmaningar är både onödiga samt många gånger sårande antingen man inte vet om detta, men så är det. Få personer trivs med onyttig undervikt samt gör man det så har man antagligen någon typ av ätstörning.

Äta på regelbundna tider

En nyckel till att finna en hälsosam kosthållning och vikt är att förtära på regelbundna tider. Är man underviktig så kan ett mål mat var tredje timme kunna vara lämplig. Är man överviktig så kan det få gå lite längre mellan målen.

Aptitdödare

Att utesluta socker ur sin diet är mycket effektivt för den som vill gå upp i vikt, precis som för den som vill gå ned i vikt, men av en helt annan orsak. Småäter man söta saker så tappar man aptiten på riktig mat, mat som bygger en nyttig anatomi. Kanske dricker man en Coca-Cola till morgonmål och känner sedan ingen aptit förrän efter arbetsdagens slut. Börjar man istället dagen med ett stabilt frukostmål hållbar av äggviteämne samt fettrik kost så är en mager anatomi snart redo för mer rejäl muskler. Lemonad, god, chips, koffein samt elakt sammansatta halvfabrikat är riktiga aptitdödare för de som redan lider av bristfällig aptit.

Extra fettrik mat!

Genom att förtära blott äggviteämne och fett så bygger man opp kroppen på ett hälsosamt sätt utan att fylla ut med onödiga kolhydrater som ändå inte skänker något vettigt. Som underviktig är det tillägg viktigt att man får i sig riktigt mycket fett så feta såser, cool kött samt nötter är ypperliga ingredienser i ens måltider.

Proteindrinkar

Att dricka proteindrinkar kan assistera till att få igång både hunger samt energinivå. Särskilt aktiva människor behöver fylla på med äggviteämne jämnt för att inte gå miste om muskelmassa. Ofta upplever underviktiga att det är enklare att inmundiga energin än att tugga den i sig.

Uppbyggnad inifrån

LCHF består av väldigt näringsrik mat som bygger opp allt från organ till ligament och muskler. Är man som underviktig rädd för att gå opp för mycket, antagligen lider man av någon ätstörning, så är LCHF helt klart svaret alldenstund man på denna diet når sin idealvikt, men inte mer än så. Muskler, tunga ben och hälsosamma organ väger mer än smala ligament och skinn utan att man ser nämnvärt bredare ut.

Svaret för underviktiga sockerjunkies

Har man svårt för att avsäga sig alla söta smaker så finns det numera sötningsmedel samt aromer som man kan använda som är helt fria från kolhydrater. Aromhusets essenser för allt från bordsvatten till yoghurt, visdpgrädde och kaffe har blivit en stor hit. För att söta sitt fika kan man droppa i Sucralose från allt-fraktfritt.com. Ingen skall tarva gå missbelåten på LCHF!