Med den revolutionerande luktborttagareN får du luktfria skor

Det är sällan som vi har skor på oss inomhus i Sverige, de brukar oftast få stanna i hallen. Varför kan man undra, särskilt då många svenskar lider av fotsvett. Det är ju inte särskilt svårt att räkna ut var lukten kommer ifrån. Men det är få som vet att man kan använda en luktborttagare.

Illaluktande skor kan vara obehagliga men med en luktborttagare slipper du problem

Innan du börjar måste du fundera på om du verkligen har illaluktande skor eller om lukten beror på någonting annat. Det är inte alltid så att du själv märker detta. Om du har skorna på dig kan det vara svårt att uppfatta dålig lukt. Fråga dem i din omgivning.

Om du tror att det rör sig om svett då är det bara en luktborttagare som hjälper. Med en sådan spray till hands har du snabbt löst problemet.

Via allt-fraktfritt.seHar både luktstoppare och Svettluktsdödare att köpa som spray. Vissa sprayer fungerar bäst under vissa situationer, vissa är bäst att använda exempelvis vid sport. Luktstopparen kan även används som deo och är effektiv i upp till 12 timmar.

Det räcker inte att bara behandla fötterna

doftborttagare

Lägg ned energi på att försöka att ta reda på varför du har illaluktande skor. Lukten kan ju ha andra förklaringar. Det kan faktiskt vara så att dina strumpor är problemet.

Du kan givetvis ta bort dålig lukt från dina fötter med fotbad och fotspray. Men om det inte behandlas på rätt sätt dröjer det inte länge innan problemen återkommer. Det gör att du nog vill ta bort lukten så fort som möjligt.

Den mest långvariga effekten uppstår om du både behandlar dina skor och fötter. få dän fotsvett från skor Då är problemet borta. Folk kommer inte längre att undvika dig när du går i strumplästen.

Sprayen är så mångfacetterad att den kan använda på flera sätt

Det är smart att använda luktborttagareN till dina skor såväl som till dina andra kläder. Sprayen kan även användas i källaren. Ju snabbare du blir av med lukten desto bättre.

Varför stanna där? Låt badrummet få en genomgång och fräscha upp luften där det behövs just nu med den universella sprayen. Enkel användning genom att spraya direkt på produkten.

Trampa ingen på tårna

Det är alltid okej att behandla egna föremål och skor med luktborttagare men du ska vara försiktig med att föreslå behandling på andras kläder och skor. Alla störs inte av lukten. Var därför försiktig med att erbjuda behandling åt andra. Det är inte en lösning vi tror på.