Med Yocoair spray blir vardagen lättare

Dålig lukt kan besvära många. Svettlukt har en distinkt karaktär men den går att bli av med. Yocoair spray löser problemet. Detta är en ny typ av luktborttagare som kan dölja dålig lukt.

få

Det fina med den här typen av spray är att den är helt naturligt. Ingredienserna är mineralsalt och vatten. Den är så enkel att även barn kan använda den. Om du har barn lämpar sig luktborttagaren extra väl. Men även våra fyrfota vänner är duktiga på att släpa hem lukter.

Luktborttagaren är så skonsam mot huden att den även kan användas som deodorant. Håller lukten borta i 10-12 timmar. Detta är en produkt med livsmedelsgodkända ingredienser.

Använda Yocoair spray rätt

Alla kan använda Yocoair spray tack vare dess enkla design. Produkten kan användas när som helst. Med denna luktborttagare kan du även få luften att lukta gott. På så vis kan den även användas i badrummet.

Det går också att spraya direkt i en sko. Det kan vara ett bra knep mot fotsvett. Vissa skor kan man ju inte tvätta. Men sprayen får illaluktande skor att bli neutrala igen utan att förstöra material. Det är något som alla blir glada av!

Men det är inte allt allt-fraktfritt.se erbjuder även Svettluktsdödaren Spray.och även i vissa sportbutiker.

Ta bort den dåliga lukten

Det finns ingen anledning att ha lukten kvar när den går att bli av med, eller hur? dålig doft skor borttagare Vissa tycker att det är svårt. Du behöver inte slänga dina favoritkläder när säsongen är slut. Använd bara Yocoair spray eller någon av de andra komplementprodukterna så är problemet borta.

Du kanske har hört att det finns andra sätt. Ett vanligt tips är att lägga en bit kol i skon. Om du använder kol kan det skada dina skor och leda till att du måste slänga dem. Det gäller vid alla typ av kolanvändning.

Med en spray så kommer du inte att färga de material som du behandlar. Det kan också vara smart att ta med sig en flaska på resan. Du kan råka ut för obehagliga lukter såväl på sommaren som på vintern. Ett unket hotellrum blir mycket behagligare då du får bort lukter som tycks vara en del av inredningen.

En liten och behändig luktborttagare

Om du sätter dig i bilen är det inte kul om det luktar gammal banan. Skräp kan börja lukta om det inte kastas. Barn skräpar ofta ned, om du haft barn i baksätet tjänar du på att städa efteråt.

Om det inte skulle fungera vet du ju att du alltid har luktborttagaren att ta till. Det här kommer att neutralisera lukten och så blir det behagligt i bilen igen. Nu vet du varför Yocoair spray passar så bra att använda i bilen.