Nu kan du bjuda hela släkten på sockerdricka

Kalas för familjen kan innebär alla tänkbara gäster. Då spelar rätt sorts läsk stor roll. Sockerdricka är någonting som de flesta gillar. Det livar upp bålet.

Sockerdricka kan aldrig slå fel

Läskkoncentrat

Sockerdricka är det naturliga valet för läsk. Kanske den svenskast av alla drycker. Den läsk som finns att köpa idag har inte riktigt samma smak som den klassiska.

En smak som uppskattas av alla. Det är en lättsam dryck. Vissa flaskvarianter kan vara söta. Då kan du istället välja att göra egen läsk och skapa sockerdrickan med mindre socker.

Aromhusets läskkoncentrat sparar på sockret i sina produkter. Prova också Aromhusets egen serie. Allt finns hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

I butiken säljs läsk men du kan köpa koncentrat

Prova att göra egen sockerdricka med en läskmaskin. Du behöver bara rätt smaker. Det här är bra om du vill styra över hur sött det blir. Det kan också sitta fint då du ska använda sockerdrickan till ett bål.

Sockerdrickans unika smak kommer från päron och citron. Under 1900-talet hade Saturnus aromen till den bästa sockerdrickan, L104. Aromhuset använder den smaken idag.

Om du gör bål får läsken inte ta över. En lösning kan vara att använda mindre koncentrat. Sedan så blandar du som vanligt med andra ingredienser. Kom ihåg att inga barn ska dricka från ett bål som även innehåller alkohol!

Hur mycket mineralvatten kan du dricka?

Att minska sockerkonsumtionen verkar vara synonymt med att sluta att dricka sockerdricka. Men så måste det inte vara.

Kom ihåg att Aromhusets smaker innehåller 80 % mindre socker, det kan vara värt att prova.

Aromhuset är bäst på läskkoncentrat idag.

Vatten med smak är som köps i affär är ofarligt. Sockerdricka läskkoncentrat köpa Socker är inte farligt per automatik. Det beror på hur du konsumerar det. De som kör på en sockerfri diet länge blir ofta bättre på att känna smak och då blir smakessenser ett välkommet inslag.

Så serverar du bäst

Mycket handlar om hur du väljer att servera läskEN. Den läsk du gör hemma kanske ser mindre proffsig ut? Men det kan vara inbjudande ändå. Använd dina finaste glas vid servering.

Du kan chansa att hälla upp i större tillbringare också. Testa och se. Krydda gärna till det.

Den passar bra med citron. Du kan också prova med limeblad eller gurka. Det mesta kommer att uppfattas som fräscht tillsammans med den klassiska sockerdrickasmaken så våga testa dig fram.