Ordna vardag till fest och få mera inspiration i livet tillsammans med eterisk Olja

Förmodligen är det så att när det luktar gott då trivs vi utmärkt. Det är inte alltid det doftar himmelskt gott hemma.

lavendelolja

Så istället för att springa runt i lägenheten eller huset och spraya någon form av parfym kan man lätt få en bra fördelning av goda dofter med eterisk Olja från CREAROM som inte bara är hudvårdsprodukter utan kan användas till doftljus som placeras ut i hemmet.

Luftig och flyktig är ett karaktärsdrag som stämmer mycket bra på just eteriska oljor. Man behöver inte många droppar av lavendel för att få ett rum att kännas annorlunda. Du märker snabbt skillnaden mellan dessa naturliga dofter och dem från parfymer.

Väldoftande samt trygg eterisk Olja från Crearome hudvård eller sajten allt-fraktfritt

Kanske du vill göra dina egna säkra produkter för hudvård baserade på eterisk Olja då ska du ta en titt på Crearome. Detta är företag som är väl etablerade i Sverige och välkända för sin goda kvalitet.

En bra början kan vara att använda mandelolja som man blandar i någon doft som man gillar. Denna blandning kan man sedan använda för välgörande massage i det egna hemmet. Massagen ger ett välmående och doften förhöjer det. Glöm inte att dofter påverkar sinnet mycket starkt så det är viktigt att välja eterisk Olja med den rätta doften för just detta ögonblick.

Dofter och parfymer ska icke överdrivas

Under senare år så har det kommit alltfler larm om folk som faktiskt inte mår bra av alltför starka dofter. Parfymer kan ha en mycket intensiv doft och då kan det vara stora fördelar med att använda eteriska oljor istället bara den används på rätt sätt. Känsliga personer kan uppleva ett starkt obehag av för starka dofter därför ska man undvika att överdriva.

När man gör egna doftljus med hjälp av eterisk Olja bör man ta det lite försiktigt i början. Det kan bli så att man vänjer sig vid den doft man har hemma och använder för mycket olja så det blir för starkt. Sedan så kan man justera och hitta precis rätt mängd. Har det råkat bli för starkt kan du bara vädra in frisk luft en stund.

Tänk på att dosera oljorna så att du och dina sinnen verkligen njuter och mår bra av dem. Det kan vara smart att ha lite olika dofter hemma så att man kan använda den som ger den effekt som man är ute efter. Mera information HÄR. Mint eller citron är uppfriskande medan lavendel är bra om man söker något rogivande.

Genom att lära sig mer om hur olika dofter påverkar mentalt så kan man se till att alltid välja rätt. Chansen är stor att du aldrig vill sluta prova olika dofter för att kunna passa dig “just nu”. Kanske just med tanke på att det är så billigt att få ett välbefinnade är det synd att inte prova lite olika sorter då man ändå beställer.