Paf – ett av internets mest populära spelbolag

Paf har funnits tillgängligt genom internet sedan år 1999 och erbjudit sina spelare online satsningar. Utöver att erbjuda sina spelare en lång rad av flera underhållande vadslagningsalternativ, är de dessutom kända för att vara ett allmännyttigt spelbolag som stödjer diverse ändamål. Utav de vinster som kommer från Pafs vadslagningsverksamhet används en omfattande del för att stödja och förbättra livet för lokalbefolkning i området de befinner sig i. Spelföretag Tips: Klicka på denna länk.

Paf

PAF bildades under år 1966 och har sitt huvudkontor i Finland. Paf har en lång erfarenhet inom vadslagning, vilket gynnar alla deras spelare, tack vare att de har mer att tillhandahålla i form av en effektiv och roande vadslagningsplattform.

Paf erbjuder sina spelare flertalet olika sportevent såsom tennis, golf, kändis- och politiska event, motorsport, basket och fotboll.
Som spelare av Pafs olika sportevent har man många olika vadslagningsmöjligheter. Det finns över 20 olika vadslagningsalternativ på flera sportevent som fotbollsspel. Bland annat kan man få del av satsningar på 1X2, hörnor, första och sista målgörare, rätt kort och FT/HT. Hos Paf blir man garanterad action på varenda händelse i ett och samma spel.

Denna vadslagningsbyrå inriktar sig på först och främst hobbyspelare, men de erbjuder än så länge ett brett sortiment av olika vadslagningsgränser för diverse sporter.

För att kom igång och spela hos Paf ska man först genomföra en insättning och det är lätt och kan genomföras via olika metoder. Bland annat kan man använda sig av olika betalningsmetoder genom nätet som Neteller och Moneybookers, men det finns dessutom möjligheten att använda sig av MasterCard och Visa.

Erbjudanden hos PAF

Spelare hos Paf ges chansen att ta del av diverse erbjudanden som vanligtvis gynnar ens spelande när det handlar om vadslagning på flera aktuella sporthändelser. Ett av deras erbjudanden är deras så kallade World-Cup utmaning, där spelare kan medverka i en utlottning om man spelar med minst $5 på ett av de World-Cup specialspel som finns tillgängliga hos Paf. Denna utlottning har en rejäl vinst som består av en fantastisk fotbollsweekend i London.

Paf har även haft sådana erbjudanden till olika internationella sportevenemang tidigare som spelare kunde få del utav och en av dessa var för exempelvis tennisturneringen French Open.

För ytterligare upplysning om Paf, olika sportevent och erbjudanden är det bara att läsa mer på deras webbplats eller kontakta deras kundservice. Paf har en kundservice som kan kontaktas av såväl gamla och blivande kunder mellan kl. 08:00-22:00 GMT. Pafs kundservice personal är effektiva, talar diverse europeiska språk, även engelska och de kan kontaktas genom mejl om man föredrar detta alternativ.

Paf är en vadslagningsbyrå för både professionella och hobbyspelare, som får chansen att ta del av deras bettingsalternativ.