Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Under vintertid är det många som får fotsvett. Det är dock ett problem som kan vara återkommande under alla årstider.

Men det är inget att skämmas för. Om du vill göra något åt illaluktande skor så kan du testa att ta bort dålig lukt med en spray som är till just för detta. Sprayen tar bort den dåliga lukten.

ta

allt-fraktfritt.se harerbjuder 2 luktborttagande sprayer. Den ena är Luktstopparen, den är så hudvänlig att den fungerar som deodorant under armarna. Håller svetten borta i 10 timmar.

Gamla skor kan vara svåra att fixa

Det finns förstås skor som är bortom all räddning. Men du kan försöka att behandla dem med luktborttagare. Om skorna ändå ser för risiga ut spela fotsvettEN nog mindre roll.

Men när de är helt utslitna är det nog billigare att köpa nya än att reparera dem. Allt har ett bästföredatum. Det gäller skor med. Använd bara luktborttagningsspray på skor som du fortfarande tycker om att ha på dig.

Så gör du för att ta bort dålig lukt.

Det finns lite olika typer av spray som är till för att få bort röklukt och svettlukt. Alla produkter håller givetvis inte samma standard. När du väljer en sort som Luktstopparen så kan du lita på att det inte kommer att vara farligt. Du kommer att hålla skorna i trim.

Om du vill nå bäst resultat ska sprayen användas direkt i skon. Applicera ett lager. Mer behövs inte. Låt dock sprayen torka in helt innan du använder skona igen. Sedan känner du ingen svettlukt mer.

Varför går inte lukten bort?

Om du försökt att ta bort dålig lukt men inte lyckats kan det bero på någonting annat. Ibland kan det vara strumporna som ställer till det. Strumpor med bomull luktar sällan.

Tänk också på att byta strumpor regelbundet. Det är inte att rekommendera att använda samma par mer än ett dygn. äcklig doft i tvättmaskin Att byta strumpor ofta innebär att risken för svettlukt minskar. Motverka lukten genom att byta strumpor.

Du måste ta hand om fötterna också. Tvättar du fina fötter också då du duschar? Vid stora besvär kan man spraya Luktstopparen direkt på fötterna och låta torka.

Det är ju ingen vits med att bara behandla skorna men inte fötterna.