Så löser du problemet med illaluktande svett

Att kläder som du använder till idrott börjar lukta efter en tid är inte så konstigt. Beroende på hur du förvarar kläderna kan de börja lukta. Möjligheterna är många då det gäller att få bort illaluktande svett.

ta

Använd bara luktborttagare som är lätta att använda. Du vill ju inte använda någonting som går sönder. Det finns ju produkter som är rätt så skarpa och som kan ta bort svettlukt men också förstöra material.

Ta tag i problemet med illaluktande svett

Det behöver inte vara så svårt att få bort illaluktande svett från dina träningskläder. ta dän svettig doft i skor
En del kan du ju tvätta i maskinen. Tvättar du rätt? Om du inte gör på rätt sätt direkt kan du få göra dubbelarbete senare.

Med luktborttagare textil rengör du material som inte kan tvättas. Du har till exempel Luktstopparen (bäst i test), Svettluktsdödaren eller Yocoair som du enkelt kan spraya med.

Om din luktborttagare förstör dina kläder har du ju ingen större nytta av den, välj en av rätt kvalitet. Den ska också gå att använda till många andra områden. Sprayen är ju behändig på så vis att du kan ta den med dig.

Hur ofta måste du behandla din utrustning?

Det är olika. Illaluktande svett kan våra svårbehandlat om det får gro in länge. Men det behöver du inte oroa dig för om du använder luktborttagare textil.

Röklukt försvinner lätt med enkla punktbehandlingar. Om kläderna används ofta kan du behöva rengöra oftare. Om du behandlar efter varje användning så blir det till en vana.

Respektera din omgivning

Du skulle inte gå till jobbet om du inte var i luktfri form. På gymmet kanske man inte bryr sig. Det är inte trevligt för någon.

Även om det är normalt så måste det finnas gränser för lukten. Illaluktande svett är lätt att rynka på näsan åt. Oberoende av källa.

Rena kläderna då och då. Det är något som du kommer att ha stor nytta av både på gymmet och vid andra tillfällen. Det är mycket bättre med stinkfria kläder.

Var finns sprayen att köpa?

Luktborttagaren finns hos allt-fraktfritt.se. Du kan även motverka dålig lukt från avloppsbrunnar.