Så lyckas man med din rökavvänjning

När ni väl bestämt sig att sluta blossa måste man hitta en metod för att sluta röka som passar dig. Just nu finns det många sluta röka råd därute. Här är ett litet antal av de saker som kan bli till undsättning under den första tiden och vidare.

e

Men innan man anmäler dig till en massa kurser bör ni ta reda på vad du verkligen önskar. Har ni verkligen bestämt dej? Ifall du ej är helt övertygad är det noll idé att man fortsätter.

Börja din rökavvänjning med e-cigg

Anförtro er åt e-Cigaretten. En e-cigg skapar ånga som smakar och luktar gott. Sverige säljer icke dom med nikotin, därför är det bra att använda tuggummi också. Det är en kombination som påminner om rökning utan att vara rökning.

E–cigg är mångsidig, man kan nyttja den överallt och det finns åtskilliga aromer att välja på. En e-cigg är harmlös för omgivningen och skadar inte dej, oavsett vart man är.

Läkemedel mot abstinens

Numera finns det olika läkemedel mot abstinensen. Vilken form som passar dig beror på. Fråga din doktor om råd. Om man hava usel motivation under tiden kan en coach bistå dig.

För den som vill sluta tobaksröka finns hypnos billig e vätska

Rökavvänjning hypnos är kanske inte en så utbredd metod men något du kan ha i åtanke om du ej vill nyttja läkemedel. Hypnos kan få dej att lägga av med farliga cigg. Åtskilliga väljer hypnosterapi mot sitt rökbegär.

Var dock rigorös med att endast gå till en seriös person som är omtalad för att klara av hypnosen på ett fint sätt. Om du går till en oseriös individ så är det som att kasta pluring i sjön och du kan aldrig veta om det är riskfritt att genomgå behandlingen.

Hitta värdefulla sluta röka förslag på internet

Det finns otaliga sluta röka tips helt gratis på nätet. Med stöd och hjälp från omgivningen går tobaksavvänjningen bättre. Man kan spörja om lite allt möjligt.