Så snabbt går det att få bort svettlukt från kläder

Alla kläder tål inte maskintvätt. Vissa kläder luktar svett ändå. Ibland måste du prova andra lösningar för att få bort svettlukt från kläder.

Har du provat att använda en luktborttagare? Därför kan du fortsätta att använda dina kläder. Du kan även ge dina skor samma behandling.

Sportkläder och Svettluktsdödaren går hand i hand. Luktstopparen håller dålig lukt borta i upp till 12 timmar. Du kan köpa dem online via allt-fraktfritt.se.

svettlukt

Använd spray för att få bort svettlukt från kläder

Svettlukt kan tas bort på flera sätt. Många har upptäckt sprayen Yocoair. Med sprayen så kommer du åt även inuti skor och du behöver inte oroa dig för att skada material som inte klarar av vanlig tvättmaskin.

Ta med sprayen på resan. Om du är på resande fot är sprayen en perfekt resekamrat.

Är det verkligen så att det luktar svett?

Man känner ju igen lukterna så det kan uppfattas som en löjlig fråga. Men det finns annan lukt också. Ruttnande material kan vara en lukt.

Alla sprayer är inte bra. Det ska du tänka på. Man vill ju att kläderna ska hålla länge. Var alltså noga med att undersöka om det verkligen är tal om svett och lukt som har uppstått då du har svettats i kläderna.

Att tvätta fel är inte bra

Vissa kläder luktar illa ändå. Ett exempel på detta är sporttröjor gjorda av syntetiska material. De luktar direkt. Det kan handla om att du tvättar kläderna på fel sätt.

Sköljmedel behövs till vissa plagg. dålig doft i tvättmaskin
Ju bättre du blir på klädvård desto bättre luktar dina kläder. Du kan få bort svettlukt från kläder genom att helt enkelt tvätta de på rätt sätt.

Men vissa kläder är det bättre att spraya. Du kan använda den direkt. Du kan till och med ha den i bilen.