Slå vad om pengar hos NordicBet

Gränssnitten NordicBet Toolbar samt Simple Bet är tillgängliga för den som önskar spela hos vadslagningssiten NordicBet.

NordicBet Simpel Bet

Simpel Bet är NordicBets patenterade gränssnitt som hjälper spelare som har problem att hitta de event som man kan vilja spela, bland alla de som finns tillgängliga. Gränssnittet hjälper genom att ställa en spelare skilda frågor om t.ex. vad du känner för att spela på och via dessa frågor erhåller en spelare skilda förslag på diverse matcher samt odds som kan engagera en.

NordicBet

NordicBet har en hemsida som erbjuder spel på olika event från flertalet länder världen runt och de kommer i 6 skilda språk. De använder sig av ett användargränssnitt som är mycket enkel och fräsch och gör det genomförbart för spelare att finna det de söker enkelt. NordicBet är en sport betting sajt baserad sedan länge i Skandinavien. Vadslagningssajten har i mål att erbjuda sina spelare flera odds som är konkurrenskraftiga på diverse sport event i den Europeiska marknaden. NordicBet är sajten som erbjuder sina spelare odds på Globala och Europeiska sportevent, något för många spelare som söker sports book.

Bland de sporter som NordicBet erbjuder finns t.ex. baseball, boxning, amerikansk fotboll, tennis, golf och fotboll. Är man en spelare som föredrar fotboll, är NordicBet en plats som erbjuder en allt möjligt, såsom olika stora ligor från diverse Europeiska länder. NordicBet erbjuder även sina kunder goda odds på olika matcher från både lokala och mindre ligor.

Börja spela hos NordicBet

För att påbörja ditt spelande hos NordicBet är det enbart att först registrera sig och öppna ett konto. Processen tar enbart några minuter och handlar enbart om att först fylla in lite information, så att man därefter kan kom igång och sätta in sina pengar på sitt spelkonto. Det finns fler sätt att utföra en insättning och bland annat kan man använda sig utav Glue Pay, Visa, Entropay, Neteller, MasterCard, WebMoney, Click and Buy och Moneybookers.

För de som behöver assistans eller söker ytterligare information, finns NordicBet support tillgängligt via antingen live chatt, telefon eller e-post. Supporten kommer i flera språk och man kan kontakta dem via mejl alternativt chatt dygnet runt. Kontakt genom telefon är däremot enbart öppen mellan måndag-fredag, kl. 08:00-20:00 CET.

Minsta insatsen hos NordicBet ligger på €0,13 och bestäms efter vad själva växelkursen ligger på mellan Euron samt olika Skandinaviska valutor. Den högsta insatsen för spel hos NordicBet avgörs efter den max vinst man får för det enskilda vadet man utför på t.ex. en match, vilket ligger för tillfället på €22,500. Hos NordicBet finns dessutom en gräns för den summa man kan vinna per dag och veckovis och den ligger för tillfället på €84,375.

Fördelar med att spela hos NordicBet

Att spela hos NordicBet medför att man kan ta del av flertalet olika unika fördelar, såsom bonusar. En av de bonusar som spelare som är kunder hos NordicBet kan ta del av är deras insättningsbonus som ligger på 100 % upp till 1000 kr, som är tillgänglig för spelare som kommer från Norge, Sverige och Danmark. Det spelar ingen roll vad resultatet är efter ditt första vad, du kommer fortfarande att få din insättningsbonus inom 48 timmar direkt in i ditt spelkonto. Men för att ta ut din insättningsbonus summa tvingas man som spelare först omsätta den minst 3 gånger på tripplar med odds som ligger på minst 1.80; Click here.

En ytterligare fördel som spelare hos NordicBet kan dessutom ta del av är deras hjälp vid vadslagning, som går ut på att de erbjuder spelare en toolbar. Denna toolbar ger dig tillträde till ens spelkonto och gör en så kallad one click betting möjlig och det kvittar vad för andra saker som utförs på ens själva dator.

NordicBet är en vadslagningssajt som erbjuder sina spelare nöje online.