Smaksatt vatten, en del näringsmässiga information

Den ökade efterfrågan på smaksatt bubbelvatten innehar varit rätt så fantastisk, den ökade efterfrågan beror utan tvekan partiell därför satsningen på en “friskare livsstil” och den misstro som många har för kranvatten.

Kryddad vatten – de näringsmässiga fakta med efterfrågan på den sundare livsstil som traskar hand i hand med det ökade intresset för vad vi egentligen äter och dricker, de “näringsmässiga fakta” som är på etiketterna av livsmedel och drycker granskas som aldrig tidigare.

Men som du kan föreställa dig, utan att tvinga i dig något av annorlunda smaksatta vatten som vi dricker, är det rätt så mycket att anmäla om.

Men tillverkarna vrider och vänder på märkningsreglerna som gör att man missar flera utav detaljerna i vad som finns i drycken på etiketten samt lite är det vad människor förväntar sej att se, ehuru de inte fullsatt ut förstår vad det hela innebär.

Ett utav de mest frapperande exemplen är väl Coca Cola med sitt meddelande att en burk Coca Cola har lika mycket socker som ett analog bägare med apelsinjuice (cirka 10 bitar socker).

Att efter Coca Cola saknar allt vad vitaminer samt mineraler som finns i fruktjuice väljer de att ej nämna något om.

Om du nu anser att 10 bitar socker låter mycket – som det är – så bese vad en Milkshake på MacDonalds består av, analog 16 bitar socker av kolhydrater!

Flera samt flera inser vådan utav att stoppa i sej en massa extra socker.

Läskedryckstillverkarna lanserar då istället lightdrycker som istället innehåller sötningsmedel utav tveksamma hälsoskäl.

Kryddad kolsyrat vatten, vinner mer och mer mark som ersättare utav de vanliga läskedryckerna. Man kan smaksätta själv, både köpt och hemkolsyrat vatten: http://allt-fraktfritt.com/aromer-for-bordsvatten-67/

Här i Sverige borde vi skatta oss speciellt lyckliga där vårt vanliga kranvatten kan vara renare än de flaskor med vatten som är att handla i livsmedelshallarna.

Kryddad vatten – ett hälsosammare alternativ och med kravet på en sundare livsstil går det ökade intresset för vad vi i själva verket äter och dricker.

Konsumenter kollar alltmer sin föda och dryckesval baserade på näringsinnehåll samt den näringsmässiga informationen på etiketterna som aldrig tidigare.

Konsumenter är också mer medvetna om vikten av vattentillförsel som en del av en hälsosam livsstil.

Att hålla kroppsfunktionerna antagligen hydrerad förbättrar energinivåer, hjälper till att dumpa toxiner från ditt system, samt stöder till att hålla huden så den ser mer ungdomlig ut.

Vatten, i motsats till traditionella kolsyrade drycker, juice, kaffe etc är kalori independent och innehar inga negativa egenskaper, men låt oss vara totalt ärliga, det kan vara lite tråkigt.

Vatten som smaksatts med sockerfria aromer offererar samtliga fördelarna med fräscht vatten men med mer plus för att det smakar bäst, och med så många spännande och spännande smaker som finns att få nu finns det alltid någon smak som kan tilfresställa också den mest blaserade av provsmakare.

God smak, inga kalorier är ett självklart alternativ för den hälsomedvetna konsumenten.


Mer Info Här.