Spela skraplotter online 24/7

Öka spänningen ytterligare i vardagen genom att skrapa lotter på internet. Virtuella skraplotter ser ut precis som de fysiska och man kan själv välja olika sätt att skrapa, precis som det är med de skraplotter man köper hos sitt spelombud. Man kan utse ett klassiskt mynt alternativt en speciell skraplottsskrapa.

Man spelar helst skraplotter när man är ute efter att med lite tur ro hem några extra slantar, och skulle man vinna storvinst, ja, då är lyckan gjord. De som tycker om att spela skraplotter online är ofta personer som inte orkar sätta sig in i övrigt spelande, som betting, casino alternativt oddsspel. Att spela skraplotter online är att förlita sig helt och hållet på turen. Å andra sidan är det vare sig tidskrävande, krångligt eller speciellt dyrt så länge man klarar av att stävja sig.

Ett genomtänkt sätt att spela skraplotter online på är att avsätta en viss spelsumma varje vecka eller månad och därefter hålla sig till den. På så vis kan man se sina skraplotter som ett rafflande nöje som skulle kunna ge avkast. Även med hjälp av skraplotter kan man gå förlorad i spelberoende, man tänker att storvinsten bara befinner sig en lott bort – om och om igen. En skraplott är inte så dyr, men 10, 20 och 100 stycken blir ett hårt slag för nästan vilken budget som helst. För att undfly spelberoende är det mycket bra att sätta upp en spelbudget med en speciell summa som tillåts användas per vecka alternativt månad.

Genom spelsajterna online blir det ännu smidigare att hålla koll på sina utgifter med tanke på att man kan skapa ett spelkonto där man varje månad kan föra in exakt så mycket pengar man vill spela för den månaden. Att spela skraplotter online är dessutom minst lika underhållande som att skrapa fysiska lotter – och man behöver inte promenera iväg till sitt spelombud varje gång man är sugen på lite spänning.

Den mest populära svenska skraplotten heter Triss och den finns i två skilda varianter – vanlig samt dubbel. En vanlig trisslott kostar 25 kronor och en dubbel kostar 50. Det finns flera typer av vinster på dessa lotter – vanliga kontantvinster, TV-vinster där man ges möjlighet att skrapa fram sin vinst i live morgonTV, och klövervinster som ger en fast månadsvinst i ett visst antal år. Högsta vinsten på en Triss är 50 000 kronor i månaden under 25 år. Trisslotten 3WOW ger 55000 i månaden.

På svenskaspel.se kan man spela skraplotter online, där finner man bland annat Triss, TIA- lotter och de olika Skrap-lotterna: SkrapBingo, SkrapPyramid, SkrapKryss och Skrapstjärna. Vilken skraplott som är bäst är en smaksak.

På andra spelsajter, som Ladbrokes, ComeOn och Vera & John kan man också spela skraplotter online och sortimentet är stort. Varje spelsajt har sina egna skraplotter med annorlunda utseenden och vinstscheman. Olika skraplotter kostar olika mycket och ger olika mycket i vinst, men vad man dessutom ska ta i beaktning är hur många vinster som är i omlopp, vad oddsen är att man ska vinna alls. Mer information: Klicka på denna länk.

Man kan naturligtvis spela skraplotter online via små spelsajter likaså om man önskar, man ska bara se till så att den sajt man spelar på är legal samt tillförlitlig.