Sverige har bara ett företag som har kunnat leverera handdesinfektion dygnet runt men bolaget syns inte i internets sökmotorer

Det går inte att få tag på tvålpumpar någonstans i EU. Likaså biocider och glycerin och till stor del alkohol. Corona gör att priserna stiger. coronaviruset.

Företagen allt-fraktfritt.se och desinfektionsfabriken.com har dock kunnat leverera varor non-stop.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
I kristider har det varit många som valt att köpa C-vitamin som pulver hos de båda bolagen.

Företagen kommer inte med i söklistorna. Apotek och större företag går före.

desinfektion

Problemet är att apoteken och företagen inte har något att leverera. Kanske står det någon flaska handsprit kvar. Då kan man lättare bli smittad.

Om man vill ha alkoholfri handdesinfektion så går man bet. Produkter av hög kvalitet är slut på lagret. För tillfället kan du köpa desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
Så fort viruset är borta blir de förbjudna igen.

Kanske blir sjukhusen överfulla av patienter med hudproblem. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Du hittar allt du behöver hos allt-fraktfritt.se.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Du kan exempelvis köpa ytdesinfektion. Många väljer att köpa hem den bakteriedödande tvålen från Smittstopp.

Desinfektionsmedel för visir och skyddsglasögon samt desinfektionsmedel för desinfektionsbad tillhandhålls på desinfektionsfabriken.com. Det är en B2B-butik men alla kan ändå beställa där.

Så det finns koncentrat för desinfektionsmedel som blandas med vatten. Sparar miljön under transporten och sänker priset upp till 70% för företagen.
Städbolag, företag med anställd personal och vården är de vanligaste kunderna.

Man kan köpa flera sorter med olika pris.

Det är Gert Strand AB som har lanserat produkterna. Du kan köpa tomflaskor hos företaget. Likaså doseringspumpar, sprayers etc.

De anpassar sortimentet snabbt. Koncentrat säljs i flera olika förpackningar.

Företaget har slutat att göra pumpar och säljer rengöringsmedel istället.

Därför har man kunnat leverera så snabbt.

När många upptäcker företaget så ökar trycket. Därför är det bra om man kan spara tomflaskor och bara köpa desinfektionskoncentrat. Detta blir dessutom 60–70% billigare om man köper dunkar med koncentrat.

Företaget tar ständigt fram nya produkter. Köp stora hinkar så att du har hemma när du behöver. desinfektionsmedel livsmedel Hinken kan användas som rengöringstunna för skyddsglasögon och visir också.

Det finns en spray för skyddsglasögon. Spraya på och torka av.

På desinfektionsfabriken.på desinfektionsfabriken.com kan du beställa allting som du behöver.

Produkterna motverkar det nya viruset på ett bra sätt.Många besökare kommer därifrån.

Produkterna kan bara hittas genom att söka på Smittstopp.