Tillverka cola slush ice hemma

Gör din egen colaslush

Gör slush hemma i ditt eget kök

Intresset för att själv göra läskedryck, glass, bakelser och övrigt mums har ökat mycket de senaste åren. Förr var det naturligt att göra egen saft och egna efterrätter, men ju mer karriärsfokuserade vi har blivit, desto mindre tid har vi ägnat åt köksrelaterade sysslor, men trenden har som sagt vänt. Vi bryr oss allt mer om vad det är vi stoppar i oss samt finner nöje i att göra eget av det mesta.

Glassmaskinen har hängt med länge och moderna varianter kan man även tillverka sin egen sorbet och slush. Slush är en isdryck med intensivt läskande smak och nu kan man köpa slushkoncentrat med Colasmak från det populära märket Aromhuset. Aromhusets slushkoncentrat funkar i alla slushmaskiner och även till att göra slush utan apparat. Den som har en glassmaskin vet inte alltid om att man faktiskt kan begagna den också till sorbet, frusen yoghurt samt slush – bese i informationshäftet som följde med maskinen vid köp!

Egen slush utan maskin

För att göra egen slush utan slushmaskin kan man försöka denna tillvägagång:

Man lägger en bägare i frysen över natten, frysen måste vara riktigt kall så att bägaren blir djupfryst. Följande dag fyller man bägaren med den slushmix som blir av Aromhusets slushkoncentrat Cola. Man får röra om ordentligt och inom kort blir mixen grötig, som krossad fruset vatten.

Särskilt barnen älskar detta då slushen blir till inför ögonen på dem, som magi!

Barnens favorit

Att slush är särskilt uppskattat bland barn är ingen hemlighet, allt som är färgstarkt, fin samt uppfriskande brukar gå hem extra bra bland barn. Aromhusets slushkoncentrat Cola kan användas av både privatpersoner för hemmabruk och av verksamheter. Allt fler investerar i slushmaskiner till sina restauranger, barer, videobutiker, lekparker etc., de drar uppmärksamhet till sig med sina bjärta kulörter samt tumlande elegans. Till smaken påminner slush om iskall lemonad utan kolsyra, eller som halvsmält glass, slush gör sig allra bäst när det är varmt.

Olika smaker samt färger

Slush brukar komma i många olika smaker och klassiska fruktsmaker som jordgubbe, banen, apelsin och blåbär är vanligast, näst efter storfavoriten cola. Aromhuset säljer en suverän Slushmix med smak av Cola och väntas snart utöka sortimentet även med andra smaker. Det brukar gå bra att mixa annorlunda slushsmaker med varandra eftersom en slush är förhållandevis stel i konsistensen och därmed lägger sig ovanpå varandra. Ju fler färger och smaker som blandas, desto mumsigare brukar barnen tycka att slushen är.

Aromhuset

Aromhuset är ett avtryck som står för goda smaktillsatser i vardagen. Inom Aromhusets idé finns en mängd kalorifria bordsvattenaromer, fantastiska vispgräddearomer som ger såväl smak som kulör till grädden, mjuka kaffearomer som piggar opp vilket fika som helst, därtill härliga läskkoncentrat. Med nykomlingen slushkoncentrat Cola fortsätter Aromhuset att göra gott intryck.

Aromhusets produkter finns att köpa på www.allt-fraktfritt.se, samt i utvalda butiker.