Upptäck Grönfri och Prickfri mot påväxt för ett vackert och hälsosamt hem

Mossa på tak och algväxt omkring hemmet kan kännas som riktigt jobbigt om du inte har rätt produkter att hantera problemen med. Numera kan du använda dig av en rad olika produkter för takrengöring och på trädgårdsplattor. Produkter som Grönfri och Prickfri kommer från företaget Jape.

Grönfri och Prickfri har oöverträffad verkan

Det framgångsrika företaget Jape har producerat de lika framgångsrika produkterna Grönfri och Prickfri. Använd medlet på mikrobiell påväxt. Du löser produkten enkelt i lite vatten.

Spara tid och pengar genom att blanda blandningen själv i en säker miljö. Bensaltensid säljs flytande som 50%-ig lösning. Använd den på säkra ytor.
Spä ut den så att det räcker till det du ska använda lösningen till. När blandningen är utspädd kostar den mindre per liter.

Om du anlitar firmor spär de ut till ungefär 25 %. Du kan göra en lika bra blandning på egen hand.

ta

Många har upptäckt fördelarna med Påväxt-Stopp. Billigare rengöringsmedel är det svårt att hitta. Håll koll på prisuppgångar, det kan spara dig stora summor. 20% billigare.

Spä ut lösningen innan du använder den på ditt hustak. Grönfri Proffs kan fungera lika bra det.

Effekten blir perfekt

Innehållet i Prickfri och Grönfri är samma. Men du kommer att märka att de ändå fungerar på lite olika sätt beroende på hur du ska använda lösningarna. Det finns också Fulstopp och Bensaltensid som är produkter som är 6 gånger mer koncentrerade och därmed också billigare.

Bäst resultat får du när du rengör så ofta som du kan

Grön fri är värd vad den kostar. ejektorspridare Det är ju meningen att Prickfri ska göra rent. Det blir fint vare gång.

Medlet är egentligen betydelselöst det som spelar roll är att du städar rutinmässigt. Du kanske till och med vill boka in i ditt eget schema när du ska behandla påväxt med det medel som du har valt. Då missar du inte att göra detta så ofta som krävs för att slippa ta bort mossa på tak då den har vuxit sig så tjock att det är svårt att komma åt.

Det är städning på ett nytt sätt

Tänk på att du får koncentrat då du köper Grönfri och Prickfri och att det är viktigt att använda medlen på ett säkert sätt.

Bensalkonklorid är ofarligt om du vet vad du gör. Ett munskydd behövs för sprutdimma irriterar halsen. Köp till ett par skyddsglasögon när du ändå håller på.

Produkter som Prickfri ska användas säkert helt enkelt. Det blir säkrare så.

Glöm inte skyddsskorna. Medlet kan användas året om.