Varför ska jag ha en valphage?

Jag är i hushållet ständigt och valpen kan deltaga mig?

Detta är en riktigt bra fråga, följ jag medan jag förklarar!

Det korta svaret – en valphage som nyttjas på korrekt sätt, kan vara en livräddare för valpar och kan oxå ger dig lugn att kunna att din hundvalp är på ett säkert ställe, när man är inte tillgänglig eller borta!

Ett av de långa svaren – och detta kan agera gå lite runt, men läs följande skrift noga – detta är jätteviktigt när man föder upp en liten puppy alternativt flera.

Detta är baserat på mina mångåriga erfarenheter samt bakom finns också några av de sorgliga historier ett litet antal andra valpägare har delat med mig under åren.

För att framgångsrikt ta upp en liten hundvalp till en kry vuxen, måste du undvika att din hundvalp får hypoclycemia (lågt blodsocker) så mycket som genomförbart.

Man antagligen ej kan avstyra alla hypoglykemiska episoder, särskilt om detta är din första valp samt du försöker bilda dej skillnaden emellan en liten puppy och en större – men jag antar absolut att det är angeläget att du innehar så få perider med lågt blodsockerepisoder som genomförbart.

En valphage hjälper dej att uppnå detta.

Om man inte är bekanting med hypoglykemi hos valpar, blott för att sammanfatta – liten mängd sockret i blodet händer när dina valpars “kaloriintag ej kan hålla jämna kliv med sin kaloriförbrukning”.

Dålig kvalitet på föda, de tar för stora tuggor när de äter, alltför distraherade för att inta, för mycket motion, springer, leker och studsar överallt istället för att spendera en andel av sin dag i en valphage i närheten av dig, inte tillräckligt vila samt sömn, mycket av kinkighet alternativt gråt för att de är ensamma, frossa när det är kyligt alternativt flåsande när det är varmt – allt avlägsnar välbehövlig kolhydrater från den lilla anatomin.

Ditt arbete under de första månaderna är att se till att frågor som dessa ej blir till ett litet antal problem alls.

Detta är en av anledningarna till att valpar ej är lämpliga allmän, och varför det är angeläget att du letar dej den tid du är villig att satsa, och den vård och stöd man är villig att ge din hundvalp var dag av ditt liv!

Före man tillverkar beslutet att inhandla alternativt ta till bostaden en!

Så nu att besvara din fråga oerfaren – varför behöver du en valphage alternativt dylik fristad för din puppy?

Alldenstund en valphage ger allt det erforderlig ovan:

En bestämd plats, vari din lilla puppy kan vara säker också utan tillsyn.

Obunden från skador samt olyckor, samt vari det ej kommer att hamna i trånga utrymmen vari den inte borde vara i, när man inte tittar på.

Små valpar passar in i de minsta utrymmen man kan fundera sej – alla skrymslen och vrår du tror att de ej kunde komma in – anta igen – de kan och ges de möjlighet, kommer de!

I en valphage kan valpen vara var man än är, när man gör dina vanliga sysslor och fortfarande vara i en bestämd ett klimat.

Man kan famna, kela samt tycka mycket om den, man vill bara ej chansa att du trampar på den, springer ut eller gömmer sej.

Och förresten – valpar känner till aldrig själva när de skall sluta i god tid!

Valpar kan leka tills de somnar, glömmer att förtära eller dricka, samt efter krascha en timme eller ett par efteråt.

En puppy kan umgås samt vara med dej – bara inte hela dagarna.

Tills valpen är någonstans i 6-7 månader intervallet, ska man bearbeta det som en mänskligt spädbarn med dieter agenda / vila / sova perioder, samt sedan det att den nått den åldern – ska man fortfarande bearbeta det med enorm aktsamhet när det innefattar storleksbegränsningar, kalorier nivåer och säkerhet.

Detta var en del kort om hurså du behöver en valphage till din nya familjemedlem, men det är flera fler anledningar varför det är bra med en ordentlig valphage, bland annat när man vill att din puppy alltid skall känna sej trygg samt när man ska exercera din valp att bli rumsren – men det är att andra kapitel.