Webshop lanceras med utvalda produkter som inte finns någon anna stans – allt-fraktfritt.se

Allt-Fraktfritt.se sortiment är unikt med mycket noga utvalda produkter. En hel del av produkterna produceras själv av Gert Strand AB, det svenska företaget som står bakom Allt-Fraktfritt.se. Allt håller alla mycket hög kvalitet och kan vara svåra att finna i vanliga butiker. Produkter från andra leverantörer erbjuds också om det är bra produkter som är användbara.

På Allt-Fraktfritt.se är allt fraktfritt. Även om beställningen uppgår till åtskilliga hundratal kilo så utgår ingen fraktkostnad. Butiken erbjuder bra och enkla betalningssätt som gör det enkelt för kunderna att handla. Vikten av just enkelhet och användarvänlighet har varit en av de viktigaste grunderna för webshoppens navigering och funktion. Jippon med erbjudande som tilltalar kunderna finns att se omgående när kunden kommer till butiken.

I butiken erbjuds svenska kunder fraktfria leveranser av populära artiklar som t.ex. Fulstopp, marknadens effektivaste giftfria påväxtdödande ämne mot all påväxt på alla ytor. Fulstopp är mycket enkelt att använda och dessutom drygt för konsumenten att använda. Alla tillbehör som munskydd, masker och handskar finns naturligtvis att beställa på Allt-Fraktfritt.se.

Produkter för hembryggning intar en egen grupp i webbshoppen där Gert Strand AB tillhandahåller produkter som också säljs på den svenska sajten för hembryggare – hembryggning.se. Detsamma gäller produkter från företaget DogSecurity med hundprodukter som bl.a. Dressyrlänken hundhalsband, hundkoppel, liggunderlag, valphagar och foder.

Allt-Fraktfritt.se butiken erbjuder aromer och smaker från Aromhuset. Med aromerna kan man få smak till sitt kolsyrade vatten, vanligt bryggkaffe och vispgrädde. Det bästa med dessa varor är att de innehåller inget eller mycket lite socker. Även om det finns betydligt mindre kolhydrater bibehålles smak och sötma och produkterna smakar som det skall smaka.

Som just nu enda butik i landet finns också utvalda unika produkter för hälsa och kost. Världens bästa kanel – äkta Saigonkanel (latinska namnet Cinnamomum loureiroi) från Vietnam finns i olika förpackningsstorlekar I webbutiken. Kanelen är så sällsynt och ny att inga andra svenska företag HAR den och den finns att beställa helt fraktfritt i butiken. Sötningsmedel som ger sötma utan bismaker, kalorier eller påverkan på insulinnivå erbjuds också i den nya butiken. Sucralose som är det enda sötningsmedlet som kommer från socker ger hela 75% av sötman men inga kalorier. Detta uppskattas av diabetiker och lågkolhydratkost som LCHF, Atkins och andra GI kostmetoder.

Allt-fraktfritt gäller inom Sverige. För att möta efterfrågan från utländska kunder i bl.a. Panama, Island, Polen m.m. finns butiken Allfreightfree.com där man erbjuder samma produkter som den svenska fraktfria butiken. Allt-Fraktfritt.se har ett intressant och brett sortiment som erbjuder hög kvalitet och tillfredsställer kundernas behov av både snabbhet i att beställa, bra produkter till rätt pris och snabba leveranser.

Alla fraktfria produkter och kampanjer finns i nya www.allt-fraktfritt.se och skickar direkt till kunder i hela Sverige.