Grön grädde med smak av melon – en hit på barnkalaset!

Aromhuset släpper nu ett par nya smaker för vispgrädde, en av dem är melon. Vispgräddearom melon ger vispgrädden klargrön kulör samt smak av mjuk melon, riktigt uppfriskande för både ögat och mun! Det andra nytillskottet bland vispgräddearomerna är banan, med frejdig, gul kulör. Aromhusets befintliga vispgräddearomer finns givetvis kvar i sortimentet, smakerna choklad, blåbär samt jordgubbe är allaredan klassiker samt favoriserade av många hem runt om i Sverige.

Smak och färgsättare för vispgrädde: melon

Ett givet tillfälle att begagna Aromhusets vispgräddearom med smak av melon är såklart till födelsedagar. Som ett täcke på födelsedagstårtan blir denna illgröna färg en enastående bas för allt från fotbollsfält till djungler och dinosaurievärldar. Smaken av melon uppskattas dessutom av alla barn då den är så mjuk, mjuk samt söt. Nu har Aromhusets vispgräddearomer ingen sötma i sig, för att man själv ska få välja huruvida det man rör ihop ska vara fin eller ej, men det går alldeles bra att addera allt från honung till socker alternativt kalorifria alternativ som Sucralose (smakar som socker för det är tillverkat av socker – bara 600 ggr sötare) i den vispgrädde man blandar aromen.

När man använder Aromhusets vispgräddearom melon så tillsätter man det i ovispad grädde, det går oxå utmärkt att hälla dropparna i en gräddsifon, färgen samt smaken blandas ut regelbundet med grädden på egen hand. En kapsyl arom är ekvivalent tre ml och det är doseringen som gäller för 2 dl vispgrädde. Varje butelj av Aromhusets vispgräddearomer innehåller 30 ml, så en liten flaska räcker till hela 2 liter grädde. Det blir en del tårtor, det.

Vispgräddearom med smak av melon är oxå väldigt gott i yoghurt, hemmagjord glass eller frozen yoghurt. Klicka här för mer info.
Även i fixa smetar kan man hava i en aning av denna färgglada arom, gröna muffins blir absolut oxå en hit på det där barnkalaset!

En av de allra största fördelarna med Aromhusets produkter är att de är helt kalori- samt kolhydratsfria. Man kan alltså med bra samvete äta sin gröna melonyoghurt eller hemgjorda melonglass även om man följer någon diet. De går till och med att förtära under rätt så stränga dieter som LCHF, Dukan samt Atkins.

Det går att lyxa till det rejält inom dessa (väl fungerande utan svält) dieter då det är kolhydraterna man drar ner på. Lyxigare kaffe med kaffearom, kolsyrat vatten med smak som jag tycker slår ut köpta märken i smak (och definitivt i sortiment och pris) och smaksatt vispgrädde som blir så god att det är frestande att äta den som den är. Sötningsmedel behöver inte smaka kemikalier och metall – Sucralose smakar som socker och finns i bekväm droppflaska.

I Aromhusets sortiment finns fyra annorlunda typer av aromer – bordsvattenaromer, läskkoncentrat, vispgräddearomer och kaffearomer. Allt för att ge mer smak till folket! Läskkoncentraten finns i både lättsockrade samt osockrade varianter, men i annat är alla aromer fria från kalorier samt kolhydrater.

I bordsvattenaromsortimentet finns 23 härliga smaker som när man blandar de där med bubbelvatten blir absolut som färdigsmaksatt LOKA alternativt Ramlösa. Här finns smaker som smultron, fläderblom samt päron. Bland kaffearomerna hittar man fyra smaker – hasselnöt (ljuvlig!), choklad, vanilj samt amaretto. Dessa är utmärkta val till de sötsliskiga syrups som finns i handeln samt inte går att begagna om man inte är ute efter riktiga kalori- samt sockerbomber.

När det gäller vispgräddearomerna går det oxå bra att mixa smakerna. Då kan man alstra egna färg- samt smakkombinationer som blir tillägg roliga hos barnen. Vad sägs om jordgubb- och bananglass med brandgul färg? Vill man hava lila så blandar man jordgubbe och blåbär samt får skogsbärsgrädde! Hur roligt som helst!

Aromhusets vispgräddearom melon, plus allt övrigt ur det fantastiska sortimentet går att handla på www.allt-fraktfritt.se.