Grön vispad grädde med melonsmak förgyller barnkalaset

Aromhuset släpper nu ett par nya smaker för vispgrädde, en av dem är melon. Vispgräddearom melon ger vispgrädden klargrön kulör och smak av mjuk melon, riktigt uppfriskande för både ögat och mun! Det andra nytillskottet bland vispgräddearomerna är banan, med glad, citronfärgad färg. Aromhusets befintliga vispgräddearomer finns givetvis kvar i sortimentet, smakerna choklad, blåbär och jordgubbe är redan klassiker samt favoriserade av många hushåll runt om i Sverige.

Smak och färgsättare för vispgrädde: melon

Ett tveklöst tillfälle att begagna Aromhusets vispgräddearom med smak av melon är såklart till födelsedagar. Som ett täcke på födelsedagstårtan blir denna illgröna färg en ypperlig bas för allt från fotbollsfält till djungler och dinosaurievärldar. Smaken av melon uppskattas dessutom av alla barn då den är så mjuk, fluffig och bedårande. Nu har Aromhusets vispgräddearomer ingen sötma i sig, för att man själv ska få välja huruvida det man rör ihop skall vara fin eller ej, men det går fullständig bra att addera allt från honung till socker alternativt kalorifria alternativ som Sucralose (smakar som socker för det är tillverkat av socker – bara 600 ggr sötare) i den vispgrädde man blandar aromen.

När man använder Aromhusets vispgräddearom melon så tillsätter man det i ovispad grädde, det går oxå bra att hälla dropparna i en gräddsifon, färgen samt smaken blandas ut regelbundet med grädden på egen hand. En kapsyl arom är lika med tre ml samt det är doseringen som gäller för 2 dl vispgrädde. Var flaska av Aromhusets vispgräddearomer innehåller 30 ml, så en liten butelj räcker till hela 2 liter grädde. Det blir en del tårtor, det.

Vispgräddearom med smak av melon är också väldigt bra i yoghurt, hemgjord isglass eller frozen yoghurt. vispa grädde för länge
Även i lösa smetar kan man hava i en aning av denna färgglada arom, gröna muffins blir säkert oxå en succe på det där barnkalaset!

En av de allra största fördelarna med Aromhusets produkter är att de är helt kalori- samt kolhydratsfria. Man kan nämligen med gott samvete förtära sin gröna melonyoghurt eller hemgjorda melonglass även om man följer någon diet. De går till samt med att förtära under ganska stränga dieter som LCHF, Dukan samt Atkins.

Det går att lyxa till det rejält inom dessa (väl fungerande utan svält) dieter då det är kolhydraterna man drar ner på. Lyxigare kaffe med kaffearom, kolsyrat vatten med smak som jag tycker slår ut köpta märken i smak (och definitivt i sortiment och pris) och smaksatt vispgrädde som blir så god att det är frestande att äta den som den är. Sötningsmedel behöver inte smaka kemikalier och metall – Sucralose smakar som socker och finns i bekväm droppflaska.

I Aromhusets sortiment finns fyra olika typer av aromer – bordsvattenaromer, läskkoncentrat, vispgräddearomer och kaffearomer. Allt för att ge mer smak till folket! Läskkoncentraten finns i både lättsockrade och osockrade varianter, men i annat är alla aromer fria från kalorier och kolhydrater.

I bordsvattenaromsortimentet finns 23 härliga smaker som när man blandar de där med kolsyrat vatten blir absolut som färdigsmaksatt LOKA alternativt Ramlösa. Här finns smaker som smultron, fläderblom och päron. Bland kaffearomerna hittar man fyra smaker – hasselnöt (ljuvlig!), choklad, vanilj och amaretto. Dessa är utmärkta val till de sötsliskiga syrups som finns i handeln samt inte går att begagna om man inte är ute efter riktiga kalori- och sockerbomber.

När det innefattar vispgräddearomerna går det också bra att blanda smakerna. Då kan man alstra egna färg- och smakkombinationer som blir tillägg skojig hos barnen. Vad sägs om jordgubb- och bananglass med brandgul kulör? Vill man ha lila så blandar man jordgubbe och blåbär samt får skogsbärsgrädde! Hur roligt som helst!

Aromhusets vispgräddearom melon, fördel allt övrigt ur det fantastiska sortimentet går att handla på www.allt-fraktfritt.se.