Smaksätt vispgrädden med gul banan vispgräddearom för godare tårta

Aromhuset har härförleden lanserat en ny smak till sitt sortiment av vispgräddearomer, nämligen banan. Färgen på grädden blir intensivt gul och smaken bestämd banan, absolut de kvaliteer man söker i en smak- samt färgsättare.

Användningsområdena för Aromhusets vispgräddearom banan är många, man kan givetvis dekorera tårtor samt bakelser med den, det går fullständig bra att hälla aromen ihop med den ovispade grädden i en gräddsifon om man så önskar. Det är oxå enormt bra att smaksätta yoghurt med Aromhusets vispgräddearomer, Aromhusets banan tillsammans med en droppe Sucralose i yoghurten och man har världens godaste dessert, utan en endaste kalori eller kolhydrat.

Aromhusets aromer för vatten, grädde samt kaffe fortsätter att vara helt fria från både kolhydrater samt kalorier. Detta gör dem väldigt attraktiva bland särskilda grupper i synnerhet men också folk i allmänhet. Folk som lider av sockersjuka, små barn som inte bör vänja sig vi socker och alla de som av olika anledningar försöker skära ned på socker, kalorier och kolhydrater kan dra mycket användbarhet av Aromhusets vispgräddearom med smak av banan, därtill alla andra av varumärktes produkter. En höjdare för Atkins, LCHF och kolhydratmatoden.

I lanseringen av den nya banansmaken släpper Aromhuset oxå en vispgräddearom med smak av melon, samt tre nya smaker för bordsvatten – lingon, smultron och pepparmint. Framgångarna med tidigare smaker har varit enorma och efterfrågan är stor. Man kan studera mer om Aromhuset samt vad som erbjuds under varumärkets namn på www.aromhuset.com samt aromerna kan köpas på www.allt-fraktfritt.se.

Om man äter enligt en kolhydratsbegränsad diet såsom LCHF, Atkins eller Dukan, så är Aromhusets vispgräddearomer en räddare i nöden. Det är lätt att tråkas ut av att bara förtära kött, sallader samt naturell yoghurt, som många gör när de följer dessa dieter. Aromhusets vispgräddearom banan kan man blanda i vispgrädde samt äta som det är, istället för en godis när suget på något mysigt och gott kommer smygande. I yoghurt är den lika god och alldenstund den tål både hetta och köld kan man använda den i bakverk, frostings, hemmagjord glass samt frozen yoghurt. Bara fantasin sätter stopp egentligen.

Vispgräddearomerna har i sig själva ingen sötma så vill man addera det så fungerar både Stevia och Sucralose bra. Tänk bara på att inte överdosera Stevia, för det kan då ge speciell bitter eftersmak. Sucralose däremot smakar som socker för det är gjort av socker – men 600 ggr sötare. Droppflaskan från allt-fraktfritt.se räcker länge, länge för man kan ta mycket mindre än rekomenderat.

Läskkoncentrat finns nuförtiden också med i Aromhusets urval, både lättsockrade samt sockerfria för att passa allas behov. Har man en egen läskmaskin så är dessa både prisvärda och riktigt goda, du kommer aldrig vilja köpa avklarad läsk åter!

Har man barn så är Aromhusets vispgräddearomer ett måste att använda på födelsedagstårtor, i bakning och annat. Barn älskar de intensiva färgerna och de mjuka smakerna, särskilt banan, melon samt jordgubbe är barnens favoriter. Klicka här för mer info

Smak och färgsättare för vispgrädde: gul banan

Aromhusets vispgräddearom banan är en behag för ögat, smaklökarna samt hälsan!